Widok

Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maciek nie zachęcają do pracy w mytaxi, jeździłem tam 3 miesiące i nie było rewelacji.Pozatym mają słabą aplikacje wyprowadzała mnie z równowagi i nie tylko mnie.Nie polecam mytaxi. Lepiej mam w City Drivers płacę 330 zł brutto a robie miesięcznie ok 500 kursów.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maciek znam osobiśćie 3 kierowców mytaxi co prześli do City znam i tez w AS i Neptunie i wszyscy podobnie twierdzą ze mytaxi to jak uber wyzysk kierowców. Jak moźna dawać mytaxi 1500-2000 złoty miesiecznie za przekazywanie zleceń. Dlamnie Maciek to powinnieneś sie wstydzić ze tak cie kroją.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze jedno Maciek tu wyrazamy opinie o City Drivers Taxi.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam zmiennika jest ktoś chetny na weekendy do listopada ? Bo ja w weekendy nie jezdze do listopada. Mam 4 letni samochód ekonomiczy, osobowy. Kontakt damiangrewski@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

za ile?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyjdziesz średnio ok 7.000 zł na czysto po odliczeniu kosztów. Jeśli troszkę się przyłożysz tzn. brać kursy z giełdy przychodzìć do pracy w godzinach szczytu itd. City ma dużo kursów i coraz więcej. Plus to brak dyżurów w City i ma dobry program do zleceń najlepszy na jakim jeździłem dotad. Jeździłem 3 lata na dziurach uzwiązany człowiek jak pies do budy dla mnie brak dyżurów to wielki plus.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na darmo się nie pytają skąd dokąd kurs
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

+ to brak dyzurów
+ brak wpisowego
To jest na plus wielki.
Mamy duzo kursów, City Drivers to jedna z lepszych jak nienajlepszych korporacji w Gdańsku.
Ja jestem mega zadowolony.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przyjmują nowych kierowców nadal ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ponad 5 zł mytaxi zabiera prowizji za kurs
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahah :) Śmieszny jesteś :) Prowizja to 3zł netto a w tym miesiącu obniżyli do 2zł netto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Po jaki h*j wypisujesz bzdury o mytaxi 3zł netto + obrót = to ile to jest brutto ????? Jezdziłem tam i wiem jak jest w mytaxi.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

sa zlecenia dzieje sie ja jestem zadowolony z city drivers
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

W ten weekend 1650 zł po odliczeniu paliwa. Jak to mówię taksiarza z inny firm to myślę że ich wkręcam :) Tak się w city zarabia.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

City Driverek : ) pozdrawiam kolegów z Węglowego : ) . Zazdrści nan konkurencja widze . My jezdzimy a oni stoją.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poniedziałek 7.00 -19.00 utargu 630zł i jak tu nie lubić poniedziałku
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jakieś wymagania mają co do aut ? I jakie koszty na wejście do firmy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brak wpisowego. Nie Mają ograniczeń co do rocznika aut.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
W City Drivers jest 190 aut ?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry