Widok

Praca w Event

Hej, dostałam pracę w klubie ale każą mi jechać na szkolenie do innego miasta.
Czy to na pewno jest bezpieczne? Mówią, że wszystko zwrócą, koszty i wszystko. Ktoś był tam u nich?
Trochę się boję, że mi nie zwrócą albo ze oszukają czy coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nikt nikogo nigdzie nie wywozi :) praca jak najbardziej legalna:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie firma jest naprawde pewniakiem!!!
Pracuje u nich już półtora roku i jestem bardzo zadowolona ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też bym chciała tam pracować jako barmanka lub kelnerka ale nie oddzwaniają do mnie ;/
Hej jeśli to jest w ROJAL w Sopocie to nie radzę nie płaca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie ma kogoś kto już w łodzi pracuje? albo kogoś znajomego? to dla mnie ważne
ja pracuje w Gdańsku ale byłam w Łodzi na szkoleniu 2 dni i generalnie ekipa wydała mi się rewelacyjna :)
a na łodzi jaka jest ekipa ktoś wie?
No spoko, nie ma problemu dobrze że mogłam pomóc, bo rzeczywiście ludziom wydają się dziwnie rzeczy o klubach :) Musisz oczywiście ładnie wyglądać. Startuj, startuj :) Nie wiem gdzie w którym miejscu będziesz pracować, ale w Sopocie jest świetna ekipa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za info, uspokoiłam się, bo bałam się, że w takim klubie też trzeba być taką "erotyczną" ale skoro jest normalnie, to śmiało mogę do nich startować :)
Ja pracuje jako barmanka. Zarabia się sporo - lepiej niz w innych klubach bo utargi są większe i to dużo. Obowiązki - to obowiazki zwykłej barmanki. Dostajesz zamówienie, robisz drinka, nabijasz i gotowe :)
Ktoś pracował w Evencie jako BARMANKA? Jaki ma być strój? Jaka kasa? Jakie obowiązki? Czekam na odpowiedź!
Ja tylko nie m ogę się nadziwić, że najchętniej wypowiadają się osoby które nie mają o tym pojecia albo które tam nigdy nie były i piszą bzdury. Klub gogo to normalne miejsce pracy.
Oooo czyżby jakiś expartner tancerki, który nie mógł znieść że ona zarabia więcej od niego w tydzień niż on w miesiąc? ojjj żal żal faktycznie
No dokładnie, co za żenada!!! Pracuję w Cocomo jako kelnerka i za każdym razem ludzie robią wielkie gały jakby nie wiadomo co się tam działo.
Mega mnie to denerwuje - te tępe stereotypy.
Jestem zwykłą kelnerką która zbiera ze stolików a ten ciemnogród traktuje mnie jak prostytutkę.

Jestem w klubie codziennie, znam wszystkich i to złote dziewczyny. Które nie mają nic wspólnego z tym co się niektórym zdaje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
pierwsza podstawowa sprawa klub gogo - to nie burdel !! pracujesz na jakimś stanowisku czy sama wysuwasz opinie? bo jeśli to jest tylko Twoje rozumowanie to nie masz podstaw zeby tak pisac. Sama pracuje w tej firmie jako tancerka i tylko tancze a nie umawiam sie z klientami na szybki numerek, takze jest to powazna firma.
a co znaczy, że nie gra czysto? ja wróciłam właśnie ze szkolenia i już dwa dni pracuję u siebie na placówce i nic nie zauważyłam podejrzanego i gadałam z laskami co pracują już od dawna na placówce i ani słowa złego nie powiedziały, więc ciekawa jestem co to za nie czysta gra...może napisz na jakim stanowisku pracujesz i z czym był problem, żebyśmy wiedziały o co kaman
Dzięki, za chęć pomocy ale już wszystko wiem. Firma jest spoko i wszystko śmiga jak powinno.

A chodziło mi o nich: http://firmaevent.pl/

Szkolenie było szybkie i sprawne, jestem happy i już na miejscu w pracy. Troche zamuliłam bo rzeczywiście może trzeba było wcześniej poczytać a nie histeryzować :)
Ale taka juz moja natura :)
raz na zawsze sobie wyjaśnijmy: firma która mówi o sobie "klub event" a na szyldzie ma "klub go-go cocomo" czy jakoś tak to nie gra czysto - jeśli nei gra czysto tzn ma coś na sumieniu... poza tym jeśli szukasz pracy w burdelu to też coś o tobie dziewczyno świadczy- mi ciebie żal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja wlasnie bylam na rozmowie, powiedzieli ze sie do mnie dzis odezwa, ogolnie z tego co mowila osoba, ktora mnie rekrutowala to firma jest powazna, nie doszukalam sie niczego co by mnie w jakis sposob zaniepokoilo takze dam znac jak pojade na szkolenie i jak ono wygladalo. pozdro dziewczyny ;)
Hej, no o ten Event od klubów właśnie mi chodzi, dzięki za informacje. mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo w sumie to juz sie zdecydowałam i jadę. Generalnie wszystko wyglada bardzo profesjonalnie i ok. Jeszcze raz dzięki za info.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry