Widok

Praca w MarketPlan

Witam, miał ktoś z tą firmą coś do czynienia?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-w-marketingu-ogl4877201.html

Widzę, że bardzo często dodają ogłoszenia, więc chyba nie mogą za bardzo znaleźć pracowników.

Będę wdzięczny za wszelkie opinie o tej pracy, nie wiem czy jest sens się w to bawić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam, cały czas dodają ogłoszenia
Owszem, pracowałam w tej firmie prawie pół roku, w sezonie i pozniej podejmując pracę weekendową (uczylam sie). Praca była bardzo fajna, bardzo rozwija zdolności interpersonalne a i sam szef przesympatyczny! Polega na zachęcaniu przechodniow by skorzystali z danej restauracji. Moim zdaniem to, że wciąż poszukują pracowników wiąże się z tym, że warunki pracy są ciężkie o tej porze roku. Czy deszcz, czy snieg, grad, zimno musimy stac na dworzu, marznąć i podejmowac rozmowę z ludźmi.. Myślę, że gdyby była to praca w ciepłym pomieszczeniu współpraca moja i Pana Jarka trwałaby do dziś dnia. Jeśli ktoś jest przystosowany do ciezkich warunków pogodowych to polecam, wynagrodzenie wypłacane raz w tygodniu, bajka :)

Inne tematy z forum Praca

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry