Widok

Praca w PEPCO , jakie zarobiki, jak wygląda rozmowa

Wiem że mają otwierać Peoco na Przymorzu czy ktoś widział już ogłoszenia, albo ile po nowym roku proponuja sprzedawcą, bo słyszałam że pracownicy dostali podwyżki niby 1800 brutto ale nie wiem czy to prawda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.gowork.pl/opinie/szukaj?name=pepco&city=&submit=

Podejrzewam, że niewiele się różni praca w Poznaniu czy tutaj :) Może coś ciekawego znajdziesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pracowałem tam bardzo dawno temu i zarabiałem w granicach 640 złotych miesięcznie czyli ówczesną najniższą krajową ale za to dawali umowę o pracę. Wątpię żeby teraz płacili więcej niż muszą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
najniższa krajowa, mało personelu jak na ten metraż sklepów więc zapierdziel od rana do wieczora, nie ma kiedy przerwy sobie zrobić..polska rzeczywistość
Składałam niedawno CV do nich i uzyskałam maila z informacją zwrotną i zapytaniem czy jestem nadal zainteresowana tą pracą. Dopiero z osób, które odpowiedziały na tego maila przeprowadzali rekrutację.

Częściowa treść maila:

Stanowisko kasjer sprzedawca:

Wskazane wykształcenie zawodowe handlowe, miła powierzchowność, dyspozycyjność; nie jest wymagane doświadczenie w pracy w handlu, osoby nie posiadające przeciwwskazań do pracy fizycznej.

Płaca: 1.670 zł brutto/ 1.240 zł netto (pełny etat) w 3-miesięcznym okresie próbnym
pełny etat

Stanowisko: z-ca kierownika sklepu;

Wymagane minimum roczne doświadczenie w pracy w handlu, preferowane osoby z 12-sto miesięcznym doświadczenie na podobnym stanowisku; umiejętność pracy z komputerem, dyspozycyjność.

Płaca: ok. 30-40% wyższa od wynagrodzenia proponowanego na stanowisku Kasjer-Sprzedawca(pełny etat)

6-miesięcznym okresie szkolenia a 3- miesięcznym okresie próbnym
1.240 na cały etat.. no,nieźle..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ania a tego maila otrzymałaś już po 1 stycznia 2013 , bo po nowym roku wzrosła najniższa krajowa i w pepco miały być podwyżki?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Maila dostałam na początku stycznia, a z tego co wiem od 2013 roku najniższa krajowa to 1600zł brutto. Może po okresie próbnym dają jakąś podwyżkę, ale to tylko przypuszczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daja podwyzszke 1415 na reke oczywiscie plus premia czasem spora bo nawet 40 % ja jestem zadowolona z pracy zarobkow czasem jest duzo pracy ale nie ma nic za darmo
Czyli podstawa to ok. 1900 zł brutto. Praktycznie wszędzie w tzw. "spożywce" (branża FMCG; kanał hurt detaliczny; specjalizacja: produkty spożywczo-przemysłowe) dają tyle samo. Chyba, że doceniają starania (wtedy mogą, ale wcale nie muszą podwyższyć podstawę o max. 100 zł brutto). Premie w większosci sklepów też dają (o ile masz na kasie dobre wyniki za tzw. aktywną sprzedaż), ale to akurat zależy od kierownika sklepu - czy toleruje kolesiostwo czy też stara się dzielić premie mniej więcej po równo. Wiem to na podstawie przynajmniej kliku rozmów kwalifikacyjnych (chcę zmienić obecną pracę, gdzie czuję się jak w kołchozie pomimo srednich zarobków przy wielu nadgodzinach, na inną sieć sklepów).
a jakiej wysokosci pensje macie dziewczyny w pepco?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiadomo jakie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zazwyczaj 1900-2100zl
MOŻE nie.
Na stanowisku kasjera chyba z premia bo podstawy jest 1700 wydaje mi się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Brutto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,

Chciałam się dowiedzieć jakie są obecnie realne zarobki na rękę w Pepco ? :)
Słabe.

ale co to znaczy - słabe? i ile godzin pracuje się w miesącu?

Wlasnie tez chcialam zobaczyc czy jest juz oferta na przymorze ale jeszcze niema jej

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry