Widok

Praca w Vectra Gdynia - opinie

Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca w firmie Vectra w Gdyni na stanowisku Konsultant ds. Obsługi Klientów w Centrum Telemarketingu? Pracę mam zacząć już niebawem ale mam wiele obaw. Bardzo proszę o szczere opinie na temat tej firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również proszę o infromację na temat obecnej stawki za godzinę i czy jest możliwość zawarcia Umowy o pracę. Zastanawiam się nad wysłaniem cv ale nie wiem czy warto poświęcać czas na rozmowę
czy mogłabym poprosić o jakieś nowe info na temat firmy?
pracowałam 2 lata.średnia pensja roczna - 6300zł. bylo dobrze zwlaszcza po wyplacie. jak jest teraz? coraz gorzej... takie zycie. sielanka nie trwa wiecznie.
mówimy o kierowniczce ?? tak dalej pitoli farmazony... coraz gorzej jest tam mają taką desperacje bo ludzie nie chcą tam przychodzić że ogłoszenia wszędzie wiszą... A liderzy coraz gorsi opierdol i kij co róż. A no i Karina
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podobnie....
Handliwiec z doświadczeniem..ale najwyżej za małe progi :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na rozmowie.Moja koleżanka też.Przyjęli moja koleżankę,bez żadnego doświadczenia i bez wykształcenia. Ręce opadają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o dzwonienie to na zlecenie. 6 i pół godziny (z pół godzinną przerwą). 7 zeta brutto plus prowizja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie chodziło o dach ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile tak mniej więcej osób pracuje w sekcji korespondencji i reklamacji?
i jaka tam jest atmosfera?
tam jest wiele grubych
najmniej uprzejma, nie polecam to chyba Anka S........-P.....
taka tęga farbowana, niska blondynka
jak jej nie podpasujesz to Cie zje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A gruba jeszcze tam pracuje? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
może ktoś coś napisze o samej pracy
byłam na rozmowie, tylko umowa zlecenie wchodzi w grę
stawki marne jakieś 1100 netto na okresie próbnym i 1350 netto po okresie próbnym plus premia ale nie wiem od czego uzależniona
dostałam propozycję pracy w sekcji korespondencji i reklamacji, nie wiem czy się zdecydować, czy ktoś wie jaka tam jest atmosfera? ile się zarabia i czy można pracować na umowę o pracę i po jakim czasie?
Widocznie byłeś tak beznadziejny, że nie było sensu :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
nawet nie raczyli do mnie zadzwonić po rozmowie kwalifikacyjnej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rozumiem twoj zal, bo wiesz- w pracy sie pracuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
O ile w ogóle wyplacą ci pensje, znam kogos kto pracuje tam już trzeci miesiac i jeszcze nie dostał pensji chociaz ostatni dzien na jej wpłynięcia minał dzis... powodzenia
Praca raczej dla kogoś kto nigdy nie pracował i gdzieś musi zacząć. Zarobki: 1500 brutto plus 500 zł brutto premii, ale premia jest pod znakiem zapytania. Umowa zlecenie oczywiście.
Byłem na rozmowie i takie warunki mi podano.
Zenada... Poziom inteligencji na bardzo ,,wysokim'' poziomie... Nie dostaliscie pracy to teraz cisniecie... Zal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (70 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

studia podyplomowe (11 odpowiedzi)

Gdzie można w miarę szybko i dobrze zrobić podyplomówkę z pedagogiki/przygotowania...

Hotel w Raciborzu (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry