Widok

Pracownik domowy montaż elementów plastikowych

http://ibroker.pl/ramka/ibroker/o/1f326295d1

Ktoś może wie na czym polega ta praca? W ibroker nic nie chcą powiedzieć. Dzwoniłam, żeby zapytać się czy to jakaś pomyłka z tym listem motywacyjnym. Niestety nie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chcą to napisz, że twoim marzeniem jest składanie plastikowych elementów, a dodatkowo jako plus dodaj- nic w życiu nie robiłem i nic nie umiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba nie potrafiłabym napisać, że to moje marzenie. Czułabym się jak idiotka wysyłając coś takiego podpisane moim nazwiskiem :)
Zastanawiam się czy to chodzi o te składanie długopisów. Gdyby ogłoszenie było anonimowe to nawet chwili bym mu nie poświęciła, ale czy firma zajmująca się rekrutacją bawiła by się w coś takiego? Może ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też tam wysłałem cv,ale bez listu. nawet nie dali odpowiedzi
A kiedy wysłałeś?
ja wczoraj aplikacje wyslalem,a dzisaj dostalem meila,generalnie sa dwie opcje,skladanie dlugopisow i adresowanie kopert,z tym ze trzeba im wyslac 10 znaczkow po 1.55 zl,juz to kiedys przerabialem i dziekuje....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogłoszeniami zarzucili całą sieć ;) na wszystkie województwa ;)
Haha tak myślałam, że chodzi o coś takiego :) A jakie wynagrodzenie?
pewnie poniżej poziomu morza:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu

Inne tematy z forum Praca

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

do góry