Widok

Pracownik domowy montaż elementów plastikowych

http://ibroker.pl/ramka/ibroker/o/1f326295d1

Ktoś może wie na czym polega ta praca? W ibroker nic nie chcą powiedzieć. Dzwoniłam, żeby zapytać się czy to jakaś pomyłka z tym listem motywacyjnym. Niestety nie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chcą to napisz, że twoim marzeniem jest składanie plastikowych elementów, a dodatkowo jako plus dodaj- nic w życiu nie robiłem i nic nie umiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba nie potrafiłabym napisać, że to moje marzenie. Czułabym się jak idiotka wysyłając coś takiego podpisane moim nazwiskiem :)
Zastanawiam się czy to chodzi o te składanie długopisów. Gdyby ogłoszenie było anonimowe to nawet chwili bym mu nie poświęciła, ale czy firma zajmująca się rekrutacją bawiła by się w coś takiego? Może ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też tam wysłałem cv,ale bez listu. nawet nie dali odpowiedzi
A kiedy wysłałeś?
ja wczoraj aplikacje wyslalem,a dzisaj dostalem meila,generalnie sa dwie opcje,skladanie dlugopisow i adresowanie kopert,z tym ze trzeba im wyslac 10 znaczkow po 1.55 zl,juz to kiedys przerabialem i dziekuje....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogłoszeniami zarzucili całą sieć ;) na wszystkie województwa ;)
Haha tak myślałam, że chodzi o coś takiego :) A jakie wynagrodzenie?
pewnie poniżej poziomu morza:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

do góry