Widok
Pragnę poznać faceta ze Śląska
Chciałabym poznać faceta ze Śląska ale nie mam tam rodziny ani co, wieęc to jest naprawde niemożliwe?? Powiedzcie mi doradzcie czy jest nadzieja na miłość ze Ślązakiem. Nie mówcie mi tylko że mam tam sama pojechać bo nie jestem na tyle odważna ani nie mam pieniendzy ale doradzcie w sensie portali na przykład czy jest jakiś taki serwis śląski w stylu Trojmiasto.pl ? Weszlabym tam wtedy.
Zrozpaczona Suzy
Zrozpaczona Suzy
"Chciałabym poznać faceta ze Śląska ale nie mam tam rodziny ani co, wieęc to jest naprawde niemożliwe?? Powiedzcie mi doradzcie czy jest nadzieja na miłość ze Ślązakiem. Nie mówcie mi tylko że mam tam sama pojechać bo nie jestem na tyle odważna ani nie mam pieniendzy ale doradzcie w sensie portali na przykład czy jest jakiś taki serwis śląski w stylu Trojmiasto.pl ? Weszlabym tam wtedy.
Zrozpaczona Suzy"
Idz na wp tam są pokoje regionalne i znajdź sobie czy to takie trudne użyć też "google" no ale co można myśleć o kimś takim co miłóść miesza z geografią. Chyba że masz fetysz na śląską gadkę, ale to i tak żałosne
Zrozpaczona Suzy"
Idz na wp tam są pokoje regionalne i znajdź sobie czy to takie trudne użyć też "google" no ale co można myśleć o kimś takim co miłóść miesza z geografią. Chyba że masz fetysz na śląską gadkę, ale to i tak żałosne
A ja się nie zgadzam , że wszędzie faceci są tacy sami. Mieszkam w Trójmieście od ponad roku , a orginalnie jestem ze Śląska- Górnego zaznaczam , bo przecież Wrocław to też Śląsk ale zupełnie inny. Mogę się więc śmiało wypowiedzieć , że różnice w wychowaniu , w tym jakie tradycje kultywuje się się Śląsku są znaczne. Rodowity Ślązak , wychowany w tradycji , to zupełnie inny facet, z innym podejściem do kobiety. Mam tu na myśli pokolenie 30-latków i starsze . Nie wiem tylko czy autorka wątku ,zdaje sobie sprawę z tych różnic i czy wszystkie cechy by jej odpowiadały. Zawsze są plusy i minusy , jednego jest więcej innych cech mniej , więc coś takiego trzeba dokładnie przemyśleć.Dodam że mam faceta z Trójmiasta i on twierdzi że kobiety - Ślązaczki też mają odmienne podejście do rodziny, do mężczyzn niż te w Trójmieście , wiec coś w tym musi być .