Widok

Prawiczek

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dziewczyny/kobiety na pierwszy raz. 22 - latek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyjacielu, powiek krótko: spitalAJ. Nie wnosisz nic co byłoby pożyteczne. Nie masz nic do zaoferowania. Śmigaj mądrzyć się na inne forum. To Ciebie nie dotyczy. Chyba że masz w domu córkę lub żonę i chcesz ich użyczyć to pisz od razu a nie robisz podchody. DOBRANOC!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nigdzie się nie wybieram "przyjacielu" ;)

Polewa z Ciebie i fakt, że próbujesz w ten sposób zaliczyć jest zbyt dobra, żebym to przegapił :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Wiecie co moze ja napisze wam o moim problemie kupilam choinkę maz wstawil ja w stojak corka udekorowala a mi sie nie podoba co mam zrobic? Sama wybralam drzewko a tu taka kicha..... Ehh..
Ja to mam problem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli to jedyne co masz do roboty w życiu, to siedź, czytaj i komentuj. Ja już nie mam zamiaru z Tobą dyskutować. Jak już się znajdzie, to opowiem Tobie wszystko ze szczegółami, będziesz mógł się szczycić i opowiadać wnukom, że byłeś tego częścią. Pozdrawiam PRZYJACIELU :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ciekawe, mam super pomysł, siądź odbytem na czubek. Pewnie on Tobie nie odpowiada, a będzie śmiesznie wyglądało i czubek też odpowiedni :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Obróć ją........

No chyba, że z tyłu nie daliście bombek - bo macie mało ;)))))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zboczeniec szukający dziury za darmo i na chwilę, działający pod kryptonimem " prawiczek". Tak cię kolego odbieram. Najlepiej u niej w mieszkaniu, ew.inwestycja to 0.5l coli i małe chipsy... jesteś mistrzem świata i okolic. może św. Mikołaj zlituje się i sprezentuje ci korek analny.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Powodzenia.. Nie mniej jednak wątpię byś znalazł. Ludzie nie lubią być instrumentalnie traktowani. Kobieta mimo wszystko pragnie być w jakiś sposób szczególna, nawet ta na jedną noc. Pisząc w ten sposób zrażasz do siebie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolina....jeżeli uraziło cię to że ma być za darmo, to może zapropnuj swoją cenę. Może standartowà z lekkim rabatem?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gdybym był zboczeńcem, już miałbym Twoje nagie fotki na komputerze, dziewczyno, skąd wiesz jaki miałbym w to wkład? Może być u mnie, coli i chipsów nie jadam, nie zdrowe, jeśli Tobie jednak odpowiada, z chęcią odwiedzę i kupie już tę colę i chipsy, snaki mogą być ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Michu ja Cie rozprawicze ;)
No... w końcu ktoś coś konkretnego.
Bardzo mi miło, jesli to nie żart, proszę pisać na maila cfcimp@wp.pl. Pozdrawiam :)
edit. klawiatura numeryczna nie zadziałała. Mail : cfcimp1994@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzepać , trzepać i jeszcze raz trzepać .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak się chłopak "napalił", że aż mu numeryczna posłuszeństwa odmówiła..
Poszukaj jakiejś znajomości na czacie jak nie masz koleżanek. Pewnie nie odrazu się znajomość zacznie od lóżka ale może spotkasz swoją przyszła wybrankę. Spróbuj się umówić na randkę. Oklepany sposób ale większość tak zaczyna;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jagódko...facetowi chodzi jedynie o najzwyklejszy stosunek płciowy bez całej oklepanej uprzedniej otoczki. A zresztą, dlaczego nie mogłby umówić się na randkę po a nie przed?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba nie do końca, inaczej by po prostu wybulił te 100 złotych czy ileś i by miał to z głowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chłopak informował, że nie będzie płacił...ot, taka zajawka. Temat się ciągnie bez zainteresowanego...czyzby się już rozprawiczył i dochodzi do siebie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry