Widok

Prawiczek

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dziewczyny/kobiety na pierwszy raz. 22 - latek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rany boskie normalnie kosmici. Michał, robi się tak, idziesz do klubu, pijesz, gadasz, tańczysz i może nie w 5 minut ale kiedyś się uda. Tylko może niekoniecznie startuj do miss imprezy, no ona pewnie gra w innej lidze. A takie anonse na forum ewentualnie odpowiedź będzie od Pani 50 plus. Polecam też zbiornik, pozdro dla kumatych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam no i co zamoczyles w końcu?

hmm..a tak bez zakochania nie można? :)
może sama fascynacja wystarczy...ba
forum katolików..czy są bardzo ortodoksyjni? bo jeżeli tak..o może to być przysłowiowy kot w worku...
zresztą, ja póżniej zaczynałem niż Michał...o rany! CZEKAŁEM....powiem tak, lepiej, żeby zajał się zarabianiem pieniążków...zdobył stabilizację a wręcz niezależność finansową a Panie znajdą się same..do czynienia wolałem mieć z Paniami niż z sukami..i psu na budę się to zdało, bo życie wszystko zweryfikowało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tak na serio jako zatwardziały singiel nie mam sprawdzonych porad

Pamietam

Liczyłem na konkretniejszą odpowiedź,no cóż rosyjski jeszcze pamueram
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co polecam? Naukę rosyjskiego, wizytę w kosulacie FR celem wyrobienia wizy i wyjazd na środkową Syberię gdzie będzie się mega super partią :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co polecasz?

Sympatie odradzam. To sklep z ludźmi. W dodatku by napisać więcej niż jedną wiadomość dziennie trzeba płacić
Najpierw zakochaj się. Poszukaj na forum dla katolików.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Michał po prostu źle się za sprawę zabrał...

Tu jest dobry przykład:

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widocznie taka była jego wola, że napisał tam gdzie chciał....a czy tu nie ma kobiet które mogłyby sprostać zadaniu?? I w którym to słowie Michał zachęca, prowokuje do dyskusji??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Tylko dlaczego nikt z was nie potrafi zrozumieć, że Michałowi nie chodzi o wasze "cennne" porady ? Tekst ma formę ogłoszenia..."

Tylko dlaczego Ty i Michał nie chcecie zrozumieć że piszecie na forum DYSKUSYJNYM a nie portalu ogłoszeniowym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Tekst ma formę ogłoszenia

Zatem niech Michaś zamieści swój anons we własciwym dziale:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/

Umieszczenie ogłoszenia, bez chęci dyskusji, na forum dyskusyjnym jest nieporozumieniem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak...doradców ci u nas dostatek. Tylko dlaczego nikt z was nie potrafi zrozumieć, że Michałowi nie chodzi o wasze "cennne" porady ? Tekst ma formę ogłoszenia i chłopak czeka na konkretną ofertę a nie wasze nikomu niepotrzebne pomysły. Ot po prostu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spróbuj założyć jakąś sympatie lub inny portal randkowy i po prostu poderwać dziewczynę. Na forum to głupi pomysł szukać wg mnie. Może lepiej poszukać na ogłoszeniach towarzyskich ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Michal..nieudacznik..........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Właśnie Tobie udowodnię, że nie jestem głupszy od Ciebie. Nie mam zamiaru się kłócić czy obrażać, założyłem ten wątek w poszukiwaniu płci pięknej. Jednak są tu tacy nudziarze i samotnicy, że jednak odpisują i mądrują najwięcej, bo przecież mają takie świetne życie i wszystko już przeżyli, zwyczajnie są najpiękniejsi i najlepsi w całym wszechświecie. Dziękuję za współczucie i vice versa :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wien czy jestes tak glupi tak brzydki czy może jestes ofiara życiową. Wspolczuje ci nudnego i samotnego zycia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja tutaj ciągle jestem, tylko znudziło mi się odpisywanie na każdą nic nie wnoszącą odpowiedz. Dalej jestem prawiczkiem, dalej żadnych konkretów. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (17 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Czy feromony działają (89 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (184 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

do góry