Widok

Prawiczek

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dziewczyny/kobiety na pierwszy raz. 22 - latek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolega poszuka najpierw pomocy u odpowiedniego specjalisty od tego co nosi w czaszce. Taka niezobowiązująca rada.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
zapytaj kolegow z gimnazjum jak to jest pierwszy ten pierwszy raz, gdzieś sie uchowal w wieku 22lat
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie widzę, żebym miał jakiś większy problem bym musiał zgłaszać się do specjalisty. Z resztą nie poszukuję faceta tylko dziewczyny, więc niepotrzebne Twoje komentarze, idź mądrować gdzie indziej, mi raczej nie pomożesz. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Ilono, szanowałem się bardzo długo, tak jak to było dawniej, a że dzisiejsze czasy są takie, że wszędzie tylko seks, cóż, chciałbym przeżyć swój pierwszy raz.
PS. Nie mam kolegów w gimnazjum, ale jeśli Pani ma, chętnie posłucham :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kup sobie lalkę z sex shopu. Z taką panną można to robić bez zabezpieczenia i do końca. Gorzej będzie z przedstawieniem narzeczonej rodzicom.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
No nie ładnie myśleć o uciechach cielesnych będąc w seminarium.. wstydź się lobuzie !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zamów sobie kurtyzanę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Najlepiej Damę Kameliową ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
dajcie mu spokój ma ochotę szukac niech szuka!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko po co tracić czas na szukanie? "Za moich czasów" zapraszało się do domu koleżankę pod pretekstem nauki matematyki... ;D

ps. to kolejny troll...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Wulkanizatorze, nic nie wniosłeś to tego tematu, wolałbym żywą istotę, płci żeńskiej. Co powiedzieli pańscy rodzice na takową lalkę?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki bardzo, Nie tracę nadziei! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Starszy pan może co najwyżej pomarzyć, skoro już nie staje. Aż przykre, że człowiek ma takie skojarzenia. Przypomniała się młodość, gdy byłeś ministrantem ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
PS. To nie troll. Czasy szkoły się skończyły, będąc w technikum, koleżanek w klasie nie miałem. Dzięki za radę. Jeśli lubisz korzystać z usług pań lekkich obyczajów, to powodzenia. Fajna to taka, która miała tysiące przed Tobą? NIE DZIĘKI!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie korzystam, ale mówimy o Tobie :D
A Ty jesteś zbyt dużą pierdołą żeby ogarnąć za darmo inaczej ten temat by nie powstał :DDD

ps.
Studentka która dorabia w ten sposób miała tysiące? Nie sądzę...
Może jakieś uniwersytutki... Nie wiem... :D Poproś o jakąś nową...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Inteligencie, właśnie powstał, bym ogarnął za darmo :) Gdybym chciał płacić, nie napisałbym, czyż nie? Czasem warto ruszyć głową. Prosić nie będę i za Twoją opinię też podziękuję. Z pewnością z Ciebie żigolak, widać znasz się na prostytutkach - studentkach. Nie pozdrawiam, bez odbioru. :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z pewnością ;)

twój wątek to nic innego jak szukanie prostytutki - ty zacząłeś :D
Na kurtyzanach się nie znam ale z twoim podejściem radzę jak najszybciej zacząć zagłębiać się w temat ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
No debil. Czy prostytutka daje za darmo?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdzie nie napisałeś, że za darmo* ;)
W ogłoszeniach kobiety również nie piszą, że trzeba płacić :)))

Wyciągnij wnioski :D

*) Wspomniałeś o tym dopiero PO mnie troliku :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy feromony działają (89 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (184 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

do góry