Widok

Prawiczek

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dziewczyny/kobiety na pierwszy raz. 22 - latek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tutaj ciągle jestem, tylko znudziło mi się odpisywanie na każdą nic nie wnoszącą odpowiedz. Dalej jestem prawiczkiem, dalej żadnych konkretów. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wien czy jestes tak glupi tak brzydki czy może jestes ofiara życiową. Wspolczuje ci nudnego i samotnego zycia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Właśnie Tobie udowodnię, że nie jestem głupszy od Ciebie. Nie mam zamiaru się kłócić czy obrażać, założyłem ten wątek w poszukiwaniu płci pięknej. Jednak są tu tacy nudziarze i samotnicy, że jednak odpisują i mądrują najwięcej, bo przecież mają takie świetne życie i wszystko już przeżyli, zwyczajnie są najpiękniejsi i najlepsi w całym wszechświecie. Dziękuję za współczucie i vice versa :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Michal..nieudacznik..........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Spróbuj założyć jakąś sympatie lub inny portal randkowy i po prostu poderwać dziewczynę. Na forum to głupi pomysł szukać wg mnie. Może lepiej poszukać na ogłoszeniach towarzyskich ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak...doradców ci u nas dostatek. Tylko dlaczego nikt z was nie potrafi zrozumieć, że Michałowi nie chodzi o wasze "cennne" porady ? Tekst ma formę ogłoszenia i chłopak czeka na konkretną ofertę a nie wasze nikomu niepotrzebne pomysły. Ot po prostu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Tekst ma formę ogłoszenia

Zatem niech Michaś zamieści swój anons we własciwym dziale:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/

Umieszczenie ogłoszenia, bez chęci dyskusji, na forum dyskusyjnym jest nieporozumieniem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Tylko dlaczego nikt z was nie potrafi zrozumieć, że Michałowi nie chodzi o wasze "cennne" porady ? Tekst ma formę ogłoszenia..."

Tylko dlaczego Ty i Michał nie chcecie zrozumieć że piszecie na forum DYSKUSYJNYM a nie portalu ogłoszeniowym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widocznie taka była jego wola, że napisał tam gdzie chciał....a czy tu nie ma kobiet które mogłyby sprostać zadaniu?? I w którym to słowie Michał zachęca, prowokuje do dyskusji??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Michał po prostu źle się za sprawę zabrał...

Tu jest dobry przykład:

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najpierw zakochaj się. Poszukaj na forum dla katolików.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sympatie odradzam. To sklep z ludźmi. W dodatku by napisać więcej niż jedną wiadomość dziennie trzeba płacić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co polecasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co polecam? Naukę rosyjskiego, wizytę w kosulacie FR celem wyrobienia wizy i wyjazd na środkową Syberię gdzie będzie się mega super partią :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Liczyłem na konkretniejszą odpowiedź,no cóż rosyjski jeszcze pamueram
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pamietam

A tak na serio jako zatwardziały singiel nie mam sprawdzonych porad

hmm..a tak bez zakochania nie można? :)
może sama fascynacja wystarczy...ba
forum katolików..czy są bardzo ortodoksyjni? bo jeżeli tak..o może to być przysłowiowy kot w worku...
zresztą, ja póżniej zaczynałem niż Michał...o rany! CZEKAŁEM....powiem tak, lepiej, żeby zajał się zarabianiem pieniążków...zdobył stabilizację a wręcz niezależność finansową a Panie znajdą się same..do czynienia wolałem mieć z Paniami niż z sukami..i psu na budę się to zdało, bo życie wszystko zweryfikowało
Witam no i co zamoczyles w końcu?

Rany boskie normalnie kosmici. Michał, robi się tak, idziesz do klubu, pijesz, gadasz, tańczysz i może nie w 5 minut ale kiedyś się uda. Tylko może niekoniecznie startuj do miss imprezy, no ona pewnie gra w innej lidze. A takie anonse na forum ewentualnie odpowiedź będzie od Pani 50 plus. Polecam też zbiornik, pozdro dla kumatych

Inne tematy z forum Towarzyskie

Kochanka (208 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Co myslicie na temat poligamii? (28 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Para szuka pary (17 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

do góry