wątek zablokowany

Widok

Prawiczek

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dziewczyny/kobiety na pierwszy raz. 22 - latek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nigdzie nie napisałeś, że za darmo* ;)
W ogłoszeniach kobiety również nie piszą, że trzeba płacić :)))

Wyciągnij wnioski :D

*) Wspomniałeś o tym dopiero PO mnie troliku :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
No debil. Czy prostytutka daje za darmo?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z pewnością ;)

twój wątek to nic innego jak szukanie prostytutki - ty zacząłeś :D
Na kurtyzanach się nie znam ale z twoim podejściem radzę jak najszybciej zacząć zagłębiać się w temat ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Inteligencie, właśnie powstał, bym ogarnął za darmo :) Gdybym chciał płacić, nie napisałbym, czyż nie? Czasem warto ruszyć głową. Prosić nie będę i za Twoją opinię też podziękuję. Z pewnością z Ciebie żigolak, widać znasz się na prostytutkach - studentkach. Nie pozdrawiam, bez odbioru. :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie korzystam, ale mówimy o Tobie :D
A Ty jesteś zbyt dużą pierdołą żeby ogarnąć za darmo inaczej ten temat by nie powstał :DDD

ps.
Studentka która dorabia w ten sposób miała tysiące? Nie sądzę...
Może jakieś uniwersytutki... Nie wiem... :D Poproś o jakąś nową...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
PS. To nie troll. Czasy szkoły się skończyły, będąc w technikum, koleżanek w klasie nie miałem. Dzięki za radę. Jeśli lubisz korzystać z usług pań lekkich obyczajów, to powodzenia. Fajna to taka, która miała tysiące przed Tobą? NIE DZIĘKI!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Starszy pan może co najwyżej pomarzyć, skoro już nie staje. Aż przykre, że człowiek ma takie skojarzenia. Przypomniała się młodość, gdy byłeś ministrantem ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzięki bardzo, Nie tracę nadziei! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wulkanizatorze, nic nie wniosłeś to tego tematu, wolałbym żywą istotę, płci żeńskiej. Co powiedzieli pańscy rodzice na takową lalkę?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko po co tracić czas na szukanie? "Za moich czasów" zapraszało się do domu koleżankę pod pretekstem nauki matematyki... ;D

ps. to kolejny troll...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
dajcie mu spokój ma ochotę szukac niech szuka!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej Damę Kameliową ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zamów sobie kurtyzanę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
No nie ładnie myśleć o uciechach cielesnych będąc w seminarium.. wstydź się lobuzie !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
Kup sobie lalkę z sex shopu. Z taką panną można to robić bez zabezpieczenia i do końca. Gorzej będzie z przedstawieniem narzeczonej rodzicom.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pani Ilono, szanowałem się bardzo długo, tak jak to było dawniej, a że dzisiejsze czasy są takie, że wszędzie tylko seks, cóż, chciałbym przeżyć swój pierwszy raz.
PS. Nie mam kolegów w gimnazjum, ale jeśli Pani ma, chętnie posłucham :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie widzę, żebym miał jakiś większy problem bym musiał zgłaszać się do specjalisty. Z resztą nie poszukuję faceta tylko dziewczyny, więc niepotrzebne Twoje komentarze, idź mądrować gdzie indziej, mi raczej nie pomożesz. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
zapytaj kolegow z gimnazjum jak to jest pierwszy ten pierwszy raz, gdzieś sie uchowal w wieku 22lat
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Kolega poszuka najpierw pomocy u odpowiedniego specjalisty od tego co nosi w czaszce. Taka niezobowiązująca rada.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry