Widok

Prawo jazdy bez meldunku

Mam problem jestem w trakcie robienia kursu na prawo jazdy.Ostatnie moje zameldowanie jest w Gdyni ale trwa postepowanie administracyjne w sprawie mojego wymeldowaniem złozone przez moja rodzina bo nie mieszkam pod tym adresem juz pare lat.Na chwile obecną nie mam gdzie sie zameldowac.W zwiazku z tym jak postepowanie zakonczy sie moim wymeldowaniemto jak zdam egzamin pozytywnie to gdzie bede mogła odebrac prawo jazdy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm...musiałabyś pójść na gmine i sie tam zapytać albo jak bedziesz zdawać egzamin to tam sie dopytać wszystkiego :)
image

image

Tak. Mam kolegę który był w podobnej sytuacji, wyrobiono mu prawo jazdy a w miejscu meldunku ma wpisane: "brak".
Musiał dostarczyć jakieś dokumenty (chyba z miejsca ostatniego stałego meldunku), dokładnie nie wiem, ale na pewno w urzędzie albo WORD-dzie udzielą Ci informacji jak to załatwić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za odpowiedz.Dowiadywałam sie w urzedzie ale pani nie potrafiła odpowiedziec na moje pytanie.Chyba bede sie musiała zameldowac na chwile u kogoś.
Oczywiście możesz otrzymać prawko, tylko pod nazwiskiem będzie widnieć pogrubiony napis dużą czcionką - BEZDOMNA, ale to chyba nie ma różnicy dla ciebie, nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja zdawałam na prawko poza miejscem zameldowania i w dokumentach wskazałam urząd w którym chciałam je odebrać. Do tego ten urząd to był w Gdańsku, a ja byłam zameldowana w Gdyni ;)
image[/url]image[/url]
tzn mam na myśli dokumenty składane przy egzaminie.
image[/url]image[/url]

Inne tematy z forum Kobieta

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Dobry Ginekolog w Gdyni (163 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry