Widok

Preis czy Diering - USG

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć,
mam do Was pytanie. Niedługo będę szła na USG połówkowe i chciałabym żeby było wykonane rzetelnie i dokładnie, na dobrym sprzęcie.
Doradźcie kogo wybrać: Preisa czy Doeringa? A moze polecicie kogoś trzeciego?

Z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno Macieja? Chyba chodzi o Wojciecha Grzybowskiego - i tego mogę polecić.
Ja bardzo polecam dr Macieja Grzybowskiego
Rogalińska 17B, Gdańsk

telefon kontaktowy: 603 792 871
Karola ja tez Puzio polecam - wizyta trawa dlugo bo duzo tlumaczy i wg mnie ma duza wiedze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również mogę polecić Preisa,byłam u niego 2 razy i zawsze był miły, a nawet żartował. Faktycznie sprzęt ma dobry, badanie robi dokadnie, poświęcił mi dużo czasu i wszystko dokładnie tłumaczył. Doeringa nie znam, więc nie mam porównania.
ja byłam u Doeringa 6 lat temu wykrył torbiel na jajniku, był miły i założył się z mężem o flaszkę, że bedzie córka :) i miał racje:)
u Preisa też byłam sprzęt ok, ale bardzo nie miły
ja polecam dr Puzio, Invicta
doeringa nie polecam, za wysoka cena w porównaniu do jakości. sprzęt może i dobry ale lekarz niezbyt przyjemy, pacjentki przyjmuje na ilość ja zrezygnowałam po dwóch wizytach
ja bylam u Preisa, sprzet ma bardzo dobry, nie jest zbyt rozmowny, troche nawet oschły..ale ogolnie na wszystkie pytania odpowiedzial...i wszystko wyjasnil
no to nieźle, rzeczywiście się nie popisał
ja pisze o swoich wrazeniach, poza tym znam opinie jak zachowuje sie w szpitalu wiec nie dziekuje ;)
u nas pomylil sie w takiej rzeczy ze wykryl cos czego nie bylo a potem sie okazalo ze badal nie to co trzeba by to okreslic - ale to dluga historia
hmm...a ja słyszałam właśnie zupełnie coś innego, tzn. że Doering ma bardzo dobry sprzęt jest mega dokładny i podobno nie myli się co do płci, nawet dziewczyny z forum go zachwalają
napewno nie doering - malo czasu poswieca, nie umie obslugiwac sprzetu i wystawia bledne diagnozy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeden i drugi tak samo dobry

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry