Widok
Halewicz ,ja zamiast" góry" ciuchów ,lubię wypad w góry lub na kajaki .
Górę ciuchów mam w pracy,którą zresztą kocham.
Zamiast pomstować ,że nie mam co ubrać, wybieram czas aktywnie spędzony z facetem z którym jestem od 19lat i naszymi dzieciakami.
Chyba naprawdę jesteś strasznie nudnym facetem ,skoro małżonka
woli biegać po sklepach z twoim portfelem , a nie spędzać czas z tobą.
Górę ciuchów mam w pracy,którą zresztą kocham.
Zamiast pomstować ,że nie mam co ubrać, wybieram czas aktywnie spędzony z facetem z którym jestem od 19lat i naszymi dzieciakami.
Chyba naprawdę jesteś strasznie nudnym facetem ,skoro małżonka
woli biegać po sklepach z twoim portfelem , a nie spędzać czas z tobą.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
De Gustibus Non Est Disputandum - przypomina mi się moja kuzynka, która swojemu synkowi nigdy nie dawała do picia niczego, poza przegotowanej wody; uznając, że to najzdrowsze. Wojtuś nie znał smaku soku malinowego, póki któregoś dnia nie spróbował - i prawie zwariował:)
Odnosząc powyższe do Ciebie, może nigdy, jako kobieta, nie zaznałaś zdrowej damskiej próżności.
Natomiast odnosząc się do Twoich uwag pod adresem mojej żony - ma własny portfel i spełnia swoje kobiece zachcianki, kupuje nastą bluzeczkę, dziesiąty sweterek i bardzo dobrze to wpływa na jej samopoczucie:) Jest normalną, prawdziwą kobietą, która nie udaje, że perfumy jej śmierdzą, kiecka od Lagerfelda wisi, a para butów od Laboutin`a zbędna...zbędna jak hipokryzja.
Odnosząc powyższe do Ciebie, może nigdy, jako kobieta, nie zaznałaś zdrowej damskiej próżności.
Natomiast odnosząc się do Twoich uwag pod adresem mojej żony - ma własny portfel i spełnia swoje kobiece zachcianki, kupuje nastą bluzeczkę, dziesiąty sweterek i bardzo dobrze to wpływa na jej samopoczucie:) Jest normalną, prawdziwą kobietą, która nie udaje, że perfumy jej śmierdzą, kiecka od Lagerfelda wisi, a para butów od Laboutin`a zbędna...zbędna jak hipokryzja.
HIPOKRYTĄ JESTEŚ TY.Skoro małżonka kupuje enty sweterek w H&M ,a sukienka na niej wisi , to ciebie nie stać na perfumy za 250zł.
Preferuję buty MANOLO BLAHNIK,dlatego ,że mają niepowtarzalny styl.
3 SUKIENKI Z APARTU ,oraz 2 BRZOZOWSKIEGO I PAPROCKIEGO
leżą na mnie idealnie ,bo sklep oferuje poprawkii gdy kobieta niema idealnej figury.Mi wystarczą 3 torebki w szafie.
torebka louis-vuitton .alma bb epi leather,
Marc by Marc Jacobs,
Szkatułka firmy Tous.
Niestety nie wszystkich stać na takie wybryki.
Nie używam perfum w pracy ,gdyż sa niepraktyczne.
Perfumy są zarezerwowane tylko dla mojego partnera.
Piękne stroje tylko na wyjścia.
Biżuterii nie posiadam ,bom uczulona nawet na złoto.
Za to mam zarezerwowany dla wszystkich uśmiech,
a dziś mój małżonek stwierdził ,że jestem kusicielką.
Bez twoich perfum od 250zł
życzę dalszych urojeń
Preferuję buty MANOLO BLAHNIK,dlatego ,że mają niepowtarzalny styl.
3 SUKIENKI Z APARTU ,oraz 2 BRZOZOWSKIEGO I PAPROCKIEGO
leżą na mnie idealnie ,bo sklep oferuje poprawkii gdy kobieta niema idealnej figury.Mi wystarczą 3 torebki w szafie.
torebka louis-vuitton .alma bb epi leather,
Marc by Marc Jacobs,
Szkatułka firmy Tous.
Niestety nie wszystkich stać na takie wybryki.
Nie używam perfum w pracy ,gdyż sa niepraktyczne.
Perfumy są zarezerwowane tylko dla mojego partnera.
Piękne stroje tylko na wyjścia.
Biżuterii nie posiadam ,bom uczulona nawet na złoto.
Za to mam zarezerwowany dla wszystkich uśmiech,
a dziś mój małżonek stwierdził ,że jestem kusicielką.
Bez twoich perfum od 250zł
życzę dalszych urojeń
hahahha. Jednak mam rację .Jesteś starym ramolem siedzącym przy komputerze i nie mającym co robić tylko krytykować obcą osobę.
Wszystkie moje pomysły są dobre,ale trudne do zrealizowania dla ciebie. Szczególnie ,że trzeba wykazywać trochę incjatywy. Starość ,nie oznacza mądrosci . Nie mam ochoty z tobą więcej dyskutować ,
szczególnie ,że nic ciekawego nie masz do powiedzenia.
wg przysłowia
Kto się mądrzejszym czuje, ten głupszemu ustępuje.
Wszystkie moje pomysły są dobre,ale trudne do zrealizowania dla ciebie. Szczególnie ,że trzeba wykazywać trochę incjatywy. Starość ,nie oznacza mądrosci . Nie mam ochoty z tobą więcej dyskutować ,
szczególnie ,że nic ciekawego nie masz do powiedzenia.
wg przysłowia
Kto się mądrzejszym czuje, ten głupszemu ustępuje.
Teraz trochę prywaty.
Proponuję zaprosić Twoją dziewczynę 14 grudnia do Bohema Jazz
o 19.30.
Na promocję debiutanckiego tomiku wierszy Ewy Miłek.
"Miękkie,święte i ciepłe" zdziała cuda.
Pozdrawiam i zapraszam. Jolanta
Proponuję zaprosić Twoją dziewczynę 14 grudnia do Bohema Jazz
o 19.30.
Na promocję debiutanckiego tomiku wierszy Ewy Miłek.
"Miękkie,święte i ciepłe" zdziała cuda.
Pozdrawiam i zapraszam. Jolanta
Halewicz pokonał ściankę w tenisa.
Halewicz namówił Goździkową na Apap.
Co Halewicz wręcza swoim bliskim na święta? Nic. Nie musi. Wystarczy, że pozwoli im tylko do siebie podejść.
Gdy Halewicz wchodzi coś załatwić w Urzędzie skarbowym lub ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?".
TP S.A. nie wyłączyła telefonu Halewiczowi przed rozpatrzeniem reklamacji. Nigdy.
Jeśli udało ci się wygrać w jakąś grę z Halewiczem to oczywiście nie znałeś zasad.
Będąc jeszcze w łonie matki Halewicz odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy.
Ktoś kiedyś pozwał Halewicza do sądu. Halewicz pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy.
Halewicz rozumie polski system podatkowy i zna wszystkie unijne przepisy.
TE MĄDROŚCI Z NETA ŚWIADCZĄ O TOBIE
Halewicz namówił Goździkową na Apap.
Co Halewicz wręcza swoim bliskim na święta? Nic. Nie musi. Wystarczy, że pozwoli im tylko do siebie podejść.
Gdy Halewicz wchodzi coś załatwić w Urzędzie skarbowym lub ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?".
TP S.A. nie wyłączyła telefonu Halewiczowi przed rozpatrzeniem reklamacji. Nigdy.
Jeśli udało ci się wygrać w jakąś grę z Halewiczem to oczywiście nie znałeś zasad.
Będąc jeszcze w łonie matki Halewicz odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy.
Ktoś kiedyś pozwał Halewicza do sądu. Halewicz pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy.
Halewicz rozumie polski system podatkowy i zna wszystkie unijne przepisy.
TE MĄDROŚCI Z NETA ŚWIADCZĄ O TOBIE