Widok
bielizna podarowana kobiecie, którą zna się tak krótko nie jest dobrym pomysłem. Kobieta może nie lubić czarnego koloru. Czerń kojarzy się z grzeszną niewinnością a co za tym idzie da jej to do zrozumienia, że ją pożądasz.
Dwa miesiące - pożądanie ? ok jeśli to tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia, a co jeśli ona ma inne plany wobec Ciebie? A co jeśli przestraszysz ją takim prezentem ?
Szczerze, nie byłabym zadowolona z takiego prezentu bo nic w nim ładnego nie ma. jest nijaka tak koszulka. Osobiście wolę jaśniejsze kolory.
wypowiedziałam się i dziękuję za uwagę
Dwa miesiące - pożądanie ? ok jeśli to tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia, a co jeśli ona ma inne plany wobec Ciebie? A co jeśli przestraszysz ją takim prezentem ?
Szczerze, nie byłabym zadowolona z takiego prezentu bo nic w nim ładnego nie ma. jest nijaka tak koszulka. Osobiście wolę jaśniejsze kolory.
wypowiedziałam się i dziękuję za uwagę
http://www.godealla.pl/zakup-promocji/online/87538/19-zl-zamiast-49-zl-za-gogirl-innowacyjne-rozwiazanie-dla-kazdej-kobiety?t
POMYSŁ NA PREZENT DLA KOBIETY :)))))
ZASKOCZ JĄ ...
I SIEBIE :P
POMYSŁ NA PREZENT DLA KOBIETY :)))))
ZASKOCZ JĄ ...
I SIEBIE :P
po 2mscach można być na różnym etapie znajomości, bielizna bywa o wiele bardziej wyzywająca a kto za ile to też zależy, dla niektórych parę stówek nie musi być żadnym wielkim halo.. ja najbardziej lubię dostawać to czego chcę ( można zapytać, wyłapać z tego co się mówi co również jest miłe, bo pokazuje, że ktoś słucha i na prawdę chce nam zrobić dobrze)
zgadzam się z Halem, że zimą fajne są cięższe perfumy i ocean Thierry Mugler nie znam ale zdarzyło mi się dostać angel.. w każdym bądź razie życzę wszystkim co zasłużyli 'radochy' z prezentów ale przede wszystkim zdrowia i pozytywnej atmosfery w gronie bliskich.. Stvorek -piękny suwaczek:)))
zgadzam się z Halem, że zimą fajne są cięższe perfumy i ocean Thierry Mugler nie znam ale zdarzyło mi się dostać angel.. w każdym bądź razie życzę wszystkim co zasłużyli 'radochy' z prezentów ale przede wszystkim zdrowia i pozytywnej atmosfery w gronie bliskich.. Stvorek -piękny suwaczek:)))
Jula.luv
Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą. Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły.
Osobiście znam inną Panią(40,panna) ,która była na tym samym etapie po 2 m-cach,
po 6 wprowadziła się do Pana(47,kawaler).
Po roku była rozmowa o ślubie i dzieciach.
Po 3 latach Pan ,nie wie czy mu ślub do czegoś potrzebny.
Z inną Panią był 18 lat(w wolnym związku) i sobie też poszedł.
Więc pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?
Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą. Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły.
Osobiście znam inną Panią(40,panna) ,która była na tym samym etapie po 2 m-cach,
po 6 wprowadziła się do Pana(47,kawaler).
Po roku była rozmowa o ślubie i dzieciach.
Po 3 latach Pan ,nie wie czy mu ślub do czegoś potrzebny.
Z inną Panią był 18 lat(w wolnym związku) i sobie też poszedł.
Więc pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?
Halewicz odwal się ode mnie bo na każdym wątku mi dogryzasz. Nie życzę obie by odpisywał na moje posty, ciężko to zrozumieć? A swoją drogą tak, dostałam i od razu mój facet dostał opieprz bo zamiast wyjechać ze mną na narty na weekend kupił mi pachnideł za "kilka stów".
Każdy lubi co innego, ja lubię prezenty praktyczne ale dla ciebie każda kobieta która nie lubi drogich perfum to .. ( wpisz co chcesz ) ale nie tobie to oceniać. Twoja żona może sobie kupować radość życia i zapychać się drogimi rzeczami, są jednak kobiety które mają inne priorytety w życiu.
Każdy lubi co innego, ja lubię prezenty praktyczne ale dla ciebie każda kobieta która nie lubi drogich perfum to .. ( wpisz co chcesz ) ale nie tobie to oceniać. Twoja żona może sobie kupować radość życia i zapychać się drogimi rzeczami, są jednak kobiety które mają inne priorytety w życiu.
napisałam to w ferworze emocji, żeby nie było że jestem furiatką która rób afery za drogie prezenty. Nie wiem co mu się stało, że po 8 latach kupił m na rocznicę perfumy choć trafił idealnie to przecież we,że nie lubię takich prezentów. Domyślam się że to przez kolegę ktory tego samego dnia kupował swojej zonie tego typu prezent i moj się zasugerował że będzie trafiony. Niestety, dlatego Panowie nigdy nie sluchajcie rad znajomych, czy to kobiet czy mężczyzn bo najważniejsze -to Wy znacie swoje kobiety i wiecie co lubią :-)