Widok

Prezent dla teściowej z okazji 50-tych urodzin :) Jaki?

Prezenty Temat dostępny też na forum:
Prezent dla teściowej z okazji 50-tych urodzin :) Jaki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy co teściowa lubi, może wyjście na jakiś koncert ulubionego artysty (moi rodzice byli zachwyceni), weekend w spa, może coś z biżuterii.

Zasobność portfela też ma znaczenie - jak nie weekend to może jakiś opłacony zabieg w spa, może kosmetyczka lub fryzjer, wyjście do restauracji ...................
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pudełko, dębowe, 210cm x 65cm x 55cm ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
praktyczny - taki,który wykorzysta a nie odłoży na półkę i będzie musiała czyścić z kurzu!
Proponuję szkatułkę na biżuterię, drewnianą, ręcznie ozdabianą. Można ją spersonalizować np. data urodzin, imię itp. Robiłam taką mojej mamie na 50 urodziny i jest z niej mega zadowolona. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt. Mogę również na priv podesłać zdjęcia. pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wibrator
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja bym zafundowała jej jakieś SPA :) W Trojanowie jest świetny resort - Talaria. Możesz teściowej wykupić jeden z pakietów ;) Sam obiekt jest w najwyższym standardzie, okolica piękna, jedzenie pyszne. Na pewno będzie zadowolona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja dostałam od dzieci skok ze spadochronem w tandemie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Zumbę oraz wibrator.
Serio.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam prezent-wydarzenie zamiast prezent-przedmiot. Zależy co lubi oraz jakim budżetem dysponujesz, ale moje pierwszy typy to: karnet na siłownię/zumbę/basen/..., koncert, spektakl, spa, wycieczka, park linowy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z pewnością nic z datą urodzenia :D Nie graweruj! Chyba, że ma mega dystans do siebie i pogodziła się z 50-tką ;) Moim zdaniem najbardziej gustownym, choć może uznasz, że niezbyt wyszukanym prezentem będzie biżuteria - kobiety w każdym wieku cieszą się z biżuterii :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja teściowa również jest w podobnym wieku ;). Na ostatnie urodziny dostała od nas voucher z Wyjątkowego Prezentu na romantyczną kolację dla dwojga. Może pomyśl o czymś podobnym?
Zalezy jaka teściowa;) Moja jest bardzo wyluzowana i ostatnio zazyczyła sobie fajna muzykę o biegania i słuchawki sportowe więc jej kupilismy taki i dorzucilismy muzykę na mp3 http://allegro.pl/sluchawki-bezprzewodowe-bluetooth-kruger-matz-m5-i5982709876.html

Dla teściowej taki prezent będzie w sam raz https://mapgai.pl/Kubek-ANIOL-NIE-kobieta

Ja teściowej kupiłam super koszule z jedwabiu wiskozowego
https://pradlo.pl/72-koszule-nocne-jedwabne-damskie
bardzo dobry produkt i świetny na upały do tego ładnie opakowany w pudełko.

ja nigdy nie kupuje prezentow jesli nie mam pewnosci co komu spasuje.. jak juz musze to kwiatek albo alkohol i karta podarunkowa

i to jest pomyslowe :) taka karta to wygoda i nie boisz sie ze kupisz cos nieodpowiedniego

no wlasnie :) ja na notino kupuje, wazna jest rok a to sklep gdzie jest ogromny wybor produktow wiec kazdy cos sobie znajdzie

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (88 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

do góry