Widok

Prezent dla żony pod choinkę )

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie drogie Panie:) Pisze tu,gdyż mam wielki problem - kompletnie nie mam pomyslu na swiateczny prezent dla zony. Wspomne tylko ze owa niewiasta ma 25 lat, a prezent planuje w granicach 200pln. Bardzo prosze o pomoc i z gory serdecznie dziekuje i życze wesołych świat;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
perfumy, zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych dobrany do jej cery (panier w sephora czy douglas Ci doradzą), karnet na masaż tajski/balijski/ajurwedyjski albo na zabieg kosmetyczny (oba polecam w Mana Day Spa)
za taką kwotę możesz kupić bardzo fajny prezent, albo i prezenty:-)
Każda kobieta ucieszy się z biżuterii - wybierz się do apartu, yesa czy czegoś w tym rodzaju. Już nawet za 100 zł można kupić delikatny pierścionek, kolczyki, bransoletkę - ekspedientka na pewno Ci doradzi.
Możesz popatrzeć na gruponach itp. i wykupić jej np. cały dzień w spa.
Jeżeli kompletnie już nie wiesz, na pewno ucieszy się z karty upominkowej do któregoś ze sklepów odzieżowych i po prostu za tą kwotę sama sobie wybierze to, co jej się podoba:-)
albo karta upominkowa do sephory czy douglasa-będzie mogła sobie wybrać kosmetyki czy perfumy
Jeśli faktycznie w aparcie moge cos kupić cos kolo tej kwoty to super;) O karcie upominkowej tez myslalem aczkolwiekwydaje mi sie to troche pojscie na latwizne wiec traktuje to jako najgorszy wariant;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no widzisz, często faceci myślą, że w takim sklepie to fortunę trzeba wydać a jak sama mężowi pokazałam ceny i wyroby to się mocno zdziwił:-)
obejrzyj sobie: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q
Super,strasznie mi pomoglyscie;) A ktora piekna Pani polecilaby mi jakies fajne i w miare rozsadne cenowo spa w gdansku tak zeby taki np dzień fundnąć???;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo się cieszę, że mogłam pomóc, niechaj wybranka będzie zadowolona:-) SPA niestety nie polecę, gdyż nie mieszkam w Gdańsku...Wesołych Świąt:-)
200 troche malo na cos porządnego
ja kupowalam chrzesniakowi prezent pod choinke to wydalam 300 zl a co dopiero zonie,,hmmm chyba ze cos skromnego ,wszystko jest bardzo drogie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
zy...żal mi Ciebie....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Spa w hotelu Gdańsk w Gdańsku ale lepsze, bardziej klimatyczne i z oryginalnymi zabiegami to Mana Day Spa w Gdyni, jak pisałam wyżej
Biżuteria to fajna sprawa, pod warunkiem, że się wie, co lubi żona. Ja np. nie lubię pierścionków i na pewno by mnie nie ucieszyły (wystarczy mi na palcach obrączka oraz zaręczynowy), za to kolczyki przyjemnie byłoby dostać.
Kobe - teraz Sephora ma takie fajne zestawy: płyn pod prysznic, kostka do kąpieli i masło do ciała o aromacie czekolady. Uzywam i jest świetne.
Propnuję też książki, płyty, np. Michael Buble wydał płytę Christmas - bardzo nastrojowe.
Fajnym pomysłem będzie piękny storczyk w doniczce.
Możesz jej zrobić taki zestaw :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co do Sephory to jako ze żona na poczatku grudnia miała urodziny to kupiłem jej tamtejszy zestaw do makijażu i właśnie storczyka i tym sposobem wystrzelalem się z pomysłu świątecznego;) Cały czas myślę o tym spa i chyba to spróbuje zorganizować;)
Dziękuje wszystkim pięknym paniom ze odpowiedzi w tym temacie i życzę samych wymarzonych prezentów pod choinka.Wesołych Świat;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak fajnie,że w ogóle myślisz. Mój mąż nie kupuje mi nic od lat...Sama sobie muszę robić prezenty. Pogratulować takiego męża:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kiedys kupilam mamie Voucher na 300 zł do tego spa, i byla na tyle zadowolona, ze potem po wykorzystaniu bonu chodzila tam regularnie. Do tego jest w samym centrum :)

http://www.spameed.pl/
Jeszcze mi przyszlo do glowy, ze mozesz kupic zonie voucher na brafting. To sie z pewnoscia przyda kazdej kobiecie :) No chyba, ze juz korzystala :)

http://www.lingeria.com.pl/shopinfo.php?siid=51&selected_box=shopinfo
Kobe - żeby takich facetów jak Ty było więcej :)
Ps. też mam na początku grudnia urodziny, czyli masz żonę strzelca :)
Ten voucher na masaż może być, np. relaksujący, gorącymi kamieniami.

Pozdrawiam
Na braftingu chyba już kiedyś była;) Pomyslalem też właśnie o bieliźnie ale co za dużo to nie zdrowo- w zeszłym roku była taka promocja w Triumpf-ie ze jak kupisz jeden komplet to drugi masz za 50%. Trochę kasy poszło ale to załatwilo mój problem z prezentem urodzinowym i mikolajkowym;P Drogie Panie,dość tych komplementów bo zaraz się rozplyne;P
A przy okazji,czy któraś z Was może mi powiedzieć jak to jest z tymi Gruponami itp??? Kupuje taki kupon,płace przelewem do Grupona,drukuje go,a potem z nim idę już tylko do restauracji,fryzjera itp i już nic nie place czy jak?;)Proszę o pomoc bo poprostku nigdy z tego nie korzystalem;)
Ale dlaczego kobiet o to pytasz, jak w 60% najchetniej dały by skarpery czy gacie? Faceta się zapytaj jakiegos! Wcześniej podpytaj czy (tego swojego) cos zainteresowało ostatnio, czegoś słuchał, czytał intetesujacego? Umiesz rozmawiac z facetem - wiesz czego chce ;)
do góry