Widok

Prezent na dzień kobiet

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było fajne, ucieszyło ją, no i żebym zdążył to ogarnąć... Budżet mam tak ma 200-250 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może jakaś biżuteria? albo kilka nowych książek, jeśli czyta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kwiaty i dobra biżuteria. Olejek Busajna jest mega, okazja by kobieta zadbała o jędrnośc swojej skóry. Naturalny, bardzo dobry kosmetyk. Skóra po nim jakby wyprasowana

Niecierpek
2021-03-03 13:52:33
Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było fajne, ucieszyło ją, no i żebym zdążył to ogarnąć... Budżet mam tak ma 200-250 zł.
Bielizna i piżamy - zawsze na czasie. Kupuję na Zoryana.eu

Ja swojej żonie na Dzień Kobiet kupiłem coś z Pernille.pl i jestem bardzo zadowolony! Mają naprawdę duży wybór bielizny i innych pięknych produktów, które świetnie nadają się na prezent. Zdecydowanie polecam, na pewno znajdziesz coś wyjątkowego! https://pernille.pl/

Może kup jej voucher na masaż lub coś innego, co pomoże jej się zrelaksować? Na pewno doceni to, że myślisz o jej odpoczynku i o tym, żeby poczuła się lepiej.

mojego doświadczenia, personalizowane prezenty zawsze robią wrażenie. Co powiesz na zestaw do domowego spa? Możesz skompletować pachnące świece, sól do kąpieli, masażer do twarzy i dodać do tego voucher na wspólny masaż - mieścisz się w budżecie, a dajesz jej relaks i wspólny czas. Albo jeśli twoja luba lubi gotować, zestaw do domowego sushi z kursem online byłby strzałem w dziesiątkę. Pamiętaj, że liczy się gest i pomysł, niekoniecznie cena!

Fajnie, że myślisz o czymś wyjątkowym ja w zeszłym roku też kombinowałem, co kupić żonie i ostatecznie postawiłem na elegancką bieliznę. To był strzał w dziesiątkę niby klasyczny prezent, ale z osobistym akcentem.

Mogę polecić Ci tę kolekcję: https://pernille.pl/collections/bielizna-koronkowa-damska sporo pięknych kompletów, body, wszystko z koronką i w bardzo dobrej jakości. W budżecie 200250 zł spokojnie coś wybierzesz. Paczka przyszła szybko i dyskretnie zapakowana, więc zero stresu.

Jak chcesz zrobić dobre wrażenie i trochę podkręcić atmosferę naprawdę warto

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry