Widok

Prezent

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Mój pierwszoklasista otrzymał zaproszenie od koleżanki z klasy na urodziny. Zastanawiam się, jaki powinien być w tym wieku prezent. Czy książka + Gra planszowa lub zestaw kreatywny to wystarczający prezent, czy raczej jakąś zabawka? Co dostają od kolegow/koleżanek z klasy Wasze dziei/co kupujecie w prezencie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja się mamy podpytałam, i finalnie koleżanka dostała lalkę. Choć i Twoje pomysły uważam że są dobre. Moja córka by się cieszyła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z prezentów, które otrzymała moja córka to: książki, gry planszowe, bon do sklepu, słodkości, skarbonka porcelanowa, szkatułka, wieszak na biżuterię, portfel, czapka z daszkiem, przybornik na biurko, torebka, lego, koszulka. Ogólnie to cieszyła się tak naprawdę z wszystkiego, bo takie są dzieci. Dzieci z każdego drobiazgu się cieszą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry