Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jestem zadowolona pod kazdym względem. Polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam zabiegi w tej klinice! Piękne i nowoczesne miejsce, juz...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2019

Dziękuje wątek zamknięty Dziękuje ze dzięki Panakiwj klinice mogłam poznać jedna z najlepszych...
~Ludzie uczą siw na błędach
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2019

Szkoda... wątek zamknięty Szkoda, że właścicielce nie zależy na tym biznesie. Nie wiem czym kieruje...
~Marlena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 marca 2019

Zadowolony wątek zamknięty Zdecydowałem się na masaż relaksacyjny i jestem bardzo zadowolony. Klimat...
~Adam
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 lutego 2019

Poleceam wątek zamknięty Zakupilem masaż z gruponu.Na poczatku bylem sceptyczny do ceny ale...
~Jakub
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 lutego 2019

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Korzystam z różnych zabiegow kosmetycznych w salonie juz od roku.Jestem...
~Endzi
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 lutego 2019

Serdecznie polecam wątek zamknięty Korzystałam już z zabiegu powiększania ust, makijażu permamentnego brwi oraz...
~Monika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 lutego 2019

Nie polecam zabiegu przedłużania rzęs wątek zamknięty Wystrój wnętrza, który jest piękny niestety nie pokrywa się z jakością usług...
~Anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 stycznia 2019

Rzęsy metodą 2D wątek zamknięty odradzan. totalna porażka. Już na samym wejściu czułam, że coś jest nie tak....
~Dorota
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 stycznia 2019

odradzam wątek zamknięty Wizyta na masażu bardzo mnie rozczarowała, tym bardziej, że wchodząc do...
~Aguś
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 stycznia 2019

zdecydowanie odradzam robienie HIFU w tym gabinecie wątek zamknięty Skorzystałam z zabiegu liftingującego HIFU w Primawerze i teraz, po dwóch...
~Lena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 listopada 2018

Rewelacyjny salon wątek zamknięty Polecam robie tam systematycznie zabiegi z kwasem oraz botoks przedluzam...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 listopada 2018

Nie, nie i jeszcze raz nie wątek zamknięty Skorzystałam z Groupona na rzęsy 1:1 i manicure hybrydowy i nie polecam!...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 października 2018

Najlepiej!! wątek zamknięty Korzystalam z zabiegu powiększania ust też w innych salonach więc mam...
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 czerwca 2018

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Super obsługa, miejsce bardzo klimatyczne. Profesjonalne podejście do...
~Malwina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 czerwca 2018

Bardzo Polecam ;-) wątek zamknięty Usługa jest wykonana bardzo profesjonalnie Mam piekne rzeski , usta i buzie...
~KAMILA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 maja 2018

Super!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim! Wrócę na pewno. Bardzo duży plus za indywidualne i...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 maja 2018

Super miejsce wątek zamknięty Profesjonalna obsługa , zabiegi oraz ceny Miejsce godne polecenia
~Kuba
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 maja 2018

Kamilo : Fantastyczny Obiekt usługowy wątek zamknięty Wspaniała konkretna i profesjonalna obsługa, bardzo miło , bardzo solidnie ,...
~KAMILO
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Nie ma sobie równych. wątek zamknięty Obsługa przemiła. Usługi na najwyższym poziomie. Korzystałam z serii zabiegów...
~Anita
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry