Widok

ProContact

Pracował ktoś w ProContact jako konsultant telefoniczny w Jelitkowie? Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://wyborcza.pl/1,95892,12451320,Siedzisz_przy_biurku_i_odbierasz_telefony__ot_cala.html?as=1&startsz=x

artykuł jednego z byłych pracowników PC opisujący pracę na owym stanowisku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piekło (i to dosłownie) jest w Transcomie. Nieco tylko lepiej w Orange, a podobno znośnie w Play (ale nie w firmach agencyjnych).
Pracuje tam koleżanka ponad rok i ma umowę o pracę. Wiadomo, że nie jest to coś niesamowitego, ale spośród call center z Gdańska, warta wzięcia pod uwagę na dłuższy czas, np studiów, bo atmosfera nie jest piekielna.
Chyba syf...Ja zostałem zaproszony tak z 2 lata temu. Rekrutacja składa się aż z trzech etapów: rozmowy tel.; rozmowy kwal. i AC (chyba, że coś się zmieniło). Wymagania jak na co najmniej asystenta jakiegoś. Rotacja pewnie olbrzymia, gdyż co miesiąc ostatnio widzę ogłoszenie na Pracuj.pl Mi Pani proponowała cos ok. 2 tys. brutto i to z premiami uznaniowymi i czyms jeszcze, więc jak osiągnie się poziom 1200-1300 podstawy to będzie max. wynagrodzenie...
Też zostałem zaproszony na rozmowę. Jest to poważne call center, czy taki sam syf jak w Transcomie?
do góry