Widok
Może najzwyczajniej nie pociągasz już jego. Ja tak miałem. Byłem z kobietą kilka lat i pewnym etapie też zaczęło się coś dziać. Zacząłem myśleć co się dzieje. Nawet straciłem ochotę na seks. I wtedy poznałem inną kobietą. Popęd, pożądanie powróciło. Nagle wszystko minęło a nawet było jeszcze lepiej.
Jeśli on stracił zainteresowanie tobą to nie pomogą żadne seksowne ciuszki i scenariusze. Już po "ptak(u)ach"
Jeśli on stracił zainteresowanie tobą to nie pomogą żadne seksowne ciuszki i scenariusze. Już po "ptak(u)ach"
Epizod : "krótkotrwałe zdarzenie niemające większego znaczenia" :) Każdemu może się przytrafić a nawet powinno.
Eksploatacja : "wykorzystywanie czegoś w sposób racjonalny" :) To jest podstawa :)
"nie staje na wysokości zadania"
Warto mieć "zadanie" na podobnym poziomie co facet, a czasami dla odmiany ;) zniżyć się do poziomu wysokości jego "zadania".
Trzymam kciuki! Wszystkie cztery!
Eksploatacja : "wykorzystywanie czegoś w sposób racjonalny" :) To jest podstawa :)
"nie staje na wysokości zadania"
Warto mieć "zadanie" na podobnym poziomie co facet, a czasami dla odmiany ;) zniżyć się do poziomu wysokości jego "zadania".
Trzymam kciuki! Wszystkie cztery!