Widok

Problem z DJ-em.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam problem, nie załatwiliśmy tego wcześniej, i teraz mamy problem. Otóż większość nie ma terminów wolnych. Dzwoniłam do tych najbardziej polecanych i lipa.... Wszyscy mają zajęte .... Co robić?
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
maciek jozefowicz
m.jozefowicz@eska.pl

ma zajęte?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę podać adres mailowy i termin wesela:)
Jeśli mam wolne - podeślę ofertę.
Pozdrawiam
http://www.muzykanawesele.net
email: wodzirej@muzykanawesele.net
gg: 1339315
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moje ogłoszenie jest pod adresem:http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1605716_dj_na_wesela_i_imprezy_okolicznosciowe.html byc może mam wolny termin. polecam się Zbyszek Welter
Kaska ma 9 stycznia 2010
image

Mój Mail orangeWMG@wp.pl - termin 9 Stycznia.. Obdzwoniłam większość, i prawie wszystko zajęte. Znalazłam dwóch, jestem umówiona na spotkania.
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
Mam wolny
www.djmandaryn.pl

Polecam się

Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
sprawdz Lecha Radziuna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam , nazywam się Janusz Kowalewski (DJ Buźka)
Jako DJ pracowałem w najlepszych dyskotekach Trójmiasta od 85 roku pod egidą Bałtyckiej Agencji Artystycznej( słynny klub "Bungalow 85-91).
Od otwarcia (2001) do końca września 2009 byłem rezydentem Viva Club w Sopocie (cały czas na " małej sali ").
Moja specjalność to bankiety , zabawy sylwestrowe , wesela , dancingi, dyskoteki.
Gram każdy rodzaj muzyki wg życzenia klienta i profesjonalnie pracuję z mikrofonem.
Oczekuję poważnej oferty.
Tel. 504 30 59 30
djbuzka@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dj Buźka, wybacz, ale obserwuję Cię od jakiegoś czasu, szukam kogoś kulturalnego, kto potrafi się zachować, a Ty niestety nie potrafisz. Twoja wymiana zdań z potencjalnymi klientami, którzy odważą się cokolwiek powiedzieć złego, jest po prostu żenująca. Wtrącasz się z reklamą w prawie każdy wątek.
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
KaskaGdansk masz racje....dj buzka jest malo powiedziane podejrzany....jakims cudem znikaja watki gdzie pisze sie o nim zle....wiec nie zdziwie sie jesli Twoja odpowiedz tez zniknie calkiem "przypadkiem"...pozdro dla Ciebie....i powodzenia wposzukiwaniach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
;p;pp
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2386827_dj_wodzirej_george_kazdy_rodzaj_imprezy.html
witam, my też mieliśmy problem ze znalezieniem Dj-a. dostaliśmy numer do Dj-a który robi wesela na wysokim poziomie, był na prawdę rewelacyjny. Potrafił rozruszać cale towarzystwo a zwłaszcza tą naszą ,, starszą młodzież,,. Robił mnóstwo konkursów-przebieranych, z udziałem wszystkich gości, byl bardzo dobrze zorganizowany i co najważniejsze sprawił ze nasze wesele było udane i niezapomniane.
Dziękujemy Mario. Dj Mario 501642683
widzę że dużo osób miało DJ Mario ja też go miałam na swoim weselu, był super> był bardzo dobrze przygotowany, nie grał samej muzyki jak to czasami bywa na weselach. Potrafił wszystkich rozbawić i zachęcić do zabawy i konkursów. Poprowadził krótkie karaoke na każdy kroku zaskakiwał nas swoimi pomysłami
Dj Mario 501642683
A dj mario nie ma roboty bo wali wszędzie autoreklame ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.djalexx.pl
Ten DJ MARIO musi bys jakims niezwyklym "inteligentem", skoro nawet nie wie, ze kazdy komputer ma swoje IP po to wlasnie, zeby ludzie jego pokroju troche bardziej sie potrudzili, jak juz tak bardzo chca sie reklamowac na forum udajac zadowolonych klientow. Jak dla mnie zalosne, no ale coz:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahah Mario zatrudniam Cie...od ręki.,....tylko dopisz jeszcze pare pozytywnych wiesci i opini obiektywnych ;) na sxwoj temat buhahahahah sie usmiałem no
hahahah Mario zatrudniam Cie...od ręki.,....tylko dopisz jeszcze pare pozytywnych wiesci i opini obiektywnych ;) na sxwoj temat buhahahahah sie usmiałem no
zgłoś do moderacji odpowiedz
www.siwwy.pl
DJ Bużka nie poelcam. Bylm na weselu na ktorym on gral, jest slaby, robi caly czas remiksy, leci dobry kawalek a on go przerywa i wtraca inny, nie robi w ogole konkursow, i czesto puszcze spokojna muzyke przy ktorej gpscie sie nie bawia. Zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
To fakt - orłem to on nie jest. Natomaiast autoreklamę opanował do perfekcji :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry