Widok
Proszę podać adres mailowy i termin wesela:)
Jeśli mam wolne - podeślę ofertę.
Pozdrawiam
Jeśli mam wolne - podeślę ofertę.
Pozdrawiam
Witam , nazywam się Janusz Kowalewski (DJ Buźka)
Jako DJ pracowałem w najlepszych dyskotekach Trójmiasta od 85 roku pod egidą Bałtyckiej Agencji Artystycznej( słynny klub "Bungalow 85-91).
Od otwarcia (2001) do końca września 2009 byłem rezydentem Viva Club w Sopocie (cały czas na " małej sali ").
Moja specjalność to bankiety , zabawy sylwestrowe , wesela , dancingi, dyskoteki.
Gram każdy rodzaj muzyki wg życzenia klienta i profesjonalnie pracuję z mikrofonem.
Oczekuję poważnej oferty.
Tel. 504 30 59 30
djbuzka@gmail.com
Jako DJ pracowałem w najlepszych dyskotekach Trójmiasta od 85 roku pod egidą Bałtyckiej Agencji Artystycznej( słynny klub "Bungalow 85-91).
Od otwarcia (2001) do końca września 2009 byłem rezydentem Viva Club w Sopocie (cały czas na " małej sali ").
Moja specjalność to bankiety , zabawy sylwestrowe , wesela , dancingi, dyskoteki.
Gram każdy rodzaj muzyki wg życzenia klienta i profesjonalnie pracuję z mikrofonem.
Oczekuję poważnej oferty.
Tel. 504 30 59 30
djbuzka@gmail.com
Dj Buźka, wybacz, ale obserwuję Cię od jakiegoś czasu, szukam kogoś kulturalnego, kto potrafi się zachować, a Ty niestety nie potrafisz. Twoja wymiana zdań z potencjalnymi klientami, którzy odważą się cokolwiek powiedzieć złego, jest po prostu żenująca. Wtrącasz się z reklamą w prawie każdy wątek.
witam, my też mieliśmy problem ze znalezieniem Dj-a. dostaliśmy numer do Dj-a który robi wesela na wysokim poziomie, był na prawdę rewelacyjny. Potrafił rozruszać cale towarzystwo a zwłaszcza tą naszą ,, starszą młodzież,,. Robił mnóstwo konkursów-przebieranych, z udziałem wszystkich gości, byl bardzo dobrze zorganizowany i co najważniejsze sprawił ze nasze wesele było udane i niezapomniane.
Dziękujemy Mario. Dj Mario 501642683
Dziękujemy Mario. Dj Mario 501642683
widzę że dużo osób miało DJ Mario ja też go miałam na swoim weselu, był super> był bardzo dobrze przygotowany, nie grał samej muzyki jak to czasami bywa na weselach. Potrafił wszystkich rozbawić i zachęcić do zabawy i konkursów. Poprowadził krótkie karaoke na każdy kroku zaskakiwał nas swoimi pomysłami
Dj Mario 501642683
Dj Mario 501642683