Widok
Problem z garniturem
Myśleliśmy, że kupno garnituru będzie łatwe. Niestety myliliśmy się. Okazuje, się że mój Tom ma niestety zbyt rozbudowane uda (rowerek zrobił swoje). W spodniach, które są dobre w pasie nie ma mankietów, bo w udach bardzo przylegają. Można by teoretycznie kupić spodnie większe w pasie i zwęzić, ale brzydko układają się z tyłu :(
Dziewczyny czy w salonach sukien można dostać od ręki garnitury? Jakie są mniejwięcej ceny? Może któraś z was wie?
Dziewczyny czy w salonach sukien można dostać od ręki garnitury? Jakie są mniejwięcej ceny? Może któraś z was wie?
My mieliśmy ten sam problem bardzo długo szukaliśmy garnituru który dobrze by leżał na Tomku i kiedy już się poddawaliśmy trafiliśmy do salonu puere na szadółkach i tam Tomek znalazł garnitur idealnie leżący oczywiście były poprawki ale nie takie wielkie ale szczerze to garnituru szukaliśmy 2 miesiące :/ Trzymam kciuki żeby wam się udało coś znaleźć :)
my tez mielismy duzy problem, ale udało nam sie dostac garnitur w alfa centrum w szeflerze, bardzo miła pai tak długo szukała, az znalazła odpowiedni, niewielkie tylko poprawki trzeba naniesc, tylko musimy kupic buty, a nie mozemy znalezc nic odpowiedniego??? wiecie moze gdzie sa fajne meskie buty???
polecam szycie u krawca, nam uszył jeden znajomy z Redy, profesionalnie, super dopasowany, po prostu fachura, tym bardziej ze mój luby sobie wymyślił taki jakiego nie znależliśmy w całym 3mieście - a ten krawiec nam taki uszył bez zadnego problemu, ceny może 100-200 więcej ale myślę ze warto. no i terminy w miarę (ok.3 tyg. a jak pilne to i może szybciej)
jakby ktoś był zainteresowany to mogę dać namiar na zakład
jakby ktoś był zainteresowany to mogę dać namiar na zakład
mój sie uparł koniecznie garnitur z firmy "bytom"...
spedzilismy cały dzien na objazdach po sklepach od Fashion Gdańsk- Gdynia i wreszcie kupilismy w Bellu na świetojańskiej w gdyni ...
dokładnie taki jak chciał... spodenki troche za długie ale Panie skróciły w jeden dzien i wiesi juz sobie na wieszaczku.
Do tego w sunsecie kupilismy koszule i krawat a wczesniej buciki juz zakupilismy wczesniej więc cała wyprawke na szczęście mamy za sobą
... uff ... łażenia ale warto było...
spedzilismy cały dzien na objazdach po sklepach od Fashion Gdańsk- Gdynia i wreszcie kupilismy w Bellu na świetojańskiej w gdyni ...
dokładnie taki jak chciał... spodenki troche za długie ale Panie skróciły w jeden dzien i wiesi juz sobie na wieszaczku.
Do tego w sunsecie kupilismy koszule i krawat a wczesniej buciki juz zakupilismy wczesniej więc cała wyprawke na szczęście mamy za sobą
... uff ... łażenia ale warto było...
izdona nie mam przy sobie nr.tel ale wytłumaczę jak dojechać (i tak najlepiej na miejscu obgadać wszystko- pokazać z katalogu albo ze swoim zdjęciem przyjść). pewnie wiesz gdzie w Redzie jest skrzyżowanie na Puck, Władysławowo... to na tym skrzyżowaniu NIE w prawo jak na półwysep tylko w LEWO (jadąc od str. gdyni oczywiście) i dosłownie ok.20 m dalej po lewej str. ulicy jest szyld zakładu , facet nazywa się na Z...jakoś (sory nie pamiętam dokładnie) ale naprawdę polecam i niedrogo ( średnio ok. 700 -800 ,-bierze za galer) ma czynne od. 8,00 rano
hej.
moj T ma podobne problemy tylko z gora i mozliwe, ze bedziemy szyc na miare, albo wypozyczac z wypozyczalni. zobaczymy. w gdansku jest wypozyczalnia i szycie na miare.kojarze cos na kartuskiej. zadzwonie do mojej mamy , to moge dowiedziec sie.
pozdrawiam i nie moge doczekac sie aby was zobaczyc/.
buzka
moj T ma podobne problemy tylko z gora i mozliwe, ze bedziemy szyc na miare, albo wypozyczac z wypozyczalni. zobaczymy. w gdansku jest wypozyczalnia i szycie na miare.kojarze cos na kartuskiej. zadzwonie do mojej mamy , to moge dowiedziec sie.
pozdrawiam i nie moge doczekac sie aby was zobaczyc/.
buzka