Widok

Problemy intymne - dobry ginekolog

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś jest w stanie poradzić mi dobrego ginekologa w Gdańsku? Chodzi o to, żeby potrafił indywidualnie podejść do pacjentki. Od ponad pół roku cierpię na nawracające infekcje intymne, które powtarzają się już średnio co 3 tygodnie. Dotychczasowi ginekolodzy nie byli w stanie mi pomóc. Jestem bliska depresji, tak nie da się żyć...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Manitius-Sudara, przyjmuje w Endomedzie. Ciepła, konkretna lekarka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z podobnym problemem trafiłam do dr Januszewskiej - ja na NFZ, POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
POLECAM !!!!!!

Panią dr. Paulinę Przyłucką NFZ przyjmuje w( Przychodni Dom )Medyczny Polanki Gdańsk-Oliwa, ul. Polanki 7 bardzo dobra lekarz, przed wszystkim słucha pacjentki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Częste nawracające infekcje intymne są problem hormonalnym (w moim przypadku się sprawdziło ) jeśli jesteś wieku 35-45 lat, rozwiązanie w takim przypadku jest bardzo proste. Żel do higieny intymnej z ochroną + FEMINUM ACTIVE nawilżający żel intymny codziennie, to pomoże
Robiłaś posiewy czy tak na oko cię leczyli?

Inne tematy z forum Kobieta

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (154 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Hiszpańska mucha (35 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

do góry