Widok

Problemy intymne - dobry ginekolog

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś jest w stanie poradzić mi dobrego ginekologa w Gdańsku? Chodzi o to, żeby potrafił indywidualnie podejść do pacjentki. Od ponad pół roku cierpię na nawracające infekcje intymne, które powtarzają się już średnio co 3 tygodnie. Dotychczasowi ginekolodzy nie byli w stanie mi pomóc. Jestem bliska depresji, tak nie da się żyć...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Manitius-Sudara, przyjmuje w Endomedzie. Ciepła, konkretna lekarka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z podobnym problemem trafiłam do dr Januszewskiej - ja na NFZ, POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
POLECAM !!!!!!

Panią dr. Paulinę Przyłucką NFZ przyjmuje w( Przychodni Dom )Medyczny Polanki Gdańsk-Oliwa, ul. Polanki 7 bardzo dobra lekarz, przed wszystkim słucha pacjentki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Częste nawracające infekcje intymne są problem hormonalnym (w moim przypadku się sprawdziło ) jeśli jesteś wieku 35-45 lat, rozwiązanie w takim przypadku jest bardzo proste. Żel do higieny intymnej z ochroną + FEMINUM ACTIVE nawilżający żel intymny codziennie, to pomoże
Robiłaś posiewy czy tak na oko cię leczyli?

Inne tematy z forum Kobieta

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (154 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Tabletki powiększające piersi (7 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

do góry