Widok

Problemy z cerą.POMOCY!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziwczyny pomocy!!!!!!!!!!!! to co się dzieje z moją cerą przechodzi najgorsze koszmary dzień w dzień coraz to nowe pryszcze,kosmetyczka powiedziała że na oczyszczanie już za póżno i poradziła tylko piling enzymatyczny,maseczkę oczyszczającą i opalanie na wysuszenie.Stosuję derm.....maseczki i piling ale corano wstając białe błyszczące pryszcze znowu mnie straszą .może macie jakieś cudowne środki,dzięki za każdą podpowiedź.!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę Ci polecić panią Anie z salonu Madame w Witawie, byłam u niej na oczyszczaniu na tydzień przed ślubem, i musze przyznać ze moja cera wygląda cały czas dobrze mimo że od ślubu juz prawie miesiąc, a mam bardzo problemowa cerę. Najlepiej skorzystać z zabiegu oczyszczającego z algami na drugi dzień nie ma śladu po oczyszczaniu.

Do ślubu jeszce trochę 3.09 polecono mi kosmetyczke która stwirdziła że to już późno może możecie polecić jakąś dobra kosmetyczkę może nie odprawi mnie z kwitkiem najlepiej z Gdyni

Wiktoria polecam Ci do codziennego picia herbatkę kwiatową firmy biofix dokładnie nazywa się "wiosenna orzeźwiajaca", ma w swoim składzie bratek który dobrze oczyszcza cere problemową, a jeżeli to nie pomoze to jeszcze możesz spróbować "bratek fix" herbapolu tylko to trzeba pić 3 razy dziennie. No chyba że chcesz zaszaleć to polecam olejek Clarinsa "Lotus" cena niestety 160 zł ale cudnie działa na cere :)

a ile czasu zostało Ci do ślubu?
wiktoria - spytaj kosmetyczke o takie normalne oczyszczanie - niezbyt silne. Ja mam za tydzien slub i bylam dzisiaj wlasnie na oczyszczaniu. Nawet jakby cos bylo nie tak, to moja cera ma kilka dni zeby "dojsc do siebie". Nic sie na szczescie chyba nie bedzie dzialo, a twarz wyglada lepiej.
Bylam w salonie w Gdansku- Wrzeszczu.

do góry