Widok
Problemy z erekcją
Witajcie. Czy orientujecie się może co jest dobre dla mężczyzny na problemy z erekcją? Chcę w tym temacie pomóc koleżance, której mąż od pewnego czasu ma z tym problem. Oprócz oczywiście seksu oralnego. Istnieją jakieś leki, niekoniecznie na receptę, które pomagają w tych sprawach?
No bo oprocz poprawy wzwodu to dziala również wzmacniająco. Nie znam skladników, ale chyba znajduje sie tam morwa działająca przeciw goraczce i kaszlowi.
Jesli chodzi o wzwod to po pierwszej tabletce, a wlasciwie dówch, bo tyle zazywałem. Natomiast zdrowie to było w dluzszej perspektywie. Po miesiacu czulem sie znacząco lepiej
Jesli chodzi o wzwod to po pierwszej tabletce, a wlasciwie dówch, bo tyle zazywałem. Natomiast zdrowie to było w dluzszej perspektywie. Po miesiacu czulem sie znacząco lepiej
Tez slyszalam o tym leku, a moze widzialam raklame? W kazdym razie falumax jest polecany jako wspomagajacy preparat ziolowy, a jedna z jego zalet jest niewysoka cena jak na tego typu leki na rynku. Zreszta ja uwazam, ze jesli spotykaja nas takie problemy to przede wszystkim trzeba odbyc uczciwa rozmowe partnerska, moze ten problem wynika ze stresujacego trybu zycia? Moze wystarczy odrobinke zmniejszyc tempo zycia, dodac preparat do diety preparat poprawijacy sprawnosc erekcyjna i wszystko wroci do normy :), moze wtedy obejdzie sie bez wizyty u lekarza :).
Za dużo stresu facet przeżywa... Wyjedźcie na wieś, na jakiś urlop. Po oddychajcie powietrzem, bez ciśnień. :)))
Czytalem ze moze to byc spowodowane chrapaniem. Wiesz gorsze dotlenienie organizmu itd. Jezeli chrapiesz to wartoby bylo to leczyc. Nawet ostatnio konkurs sie pojawil gdzie mozna wygrac leczenie. http://www.symfoniachrapania.pl