Widok

Proboszcz !!

Pustki Cisowskie Temat dostępny też na forum:
Czy również spotkaliście się z a niechęcią naszego Proboszcza do parafian?

Pomijam kolędę, której długo nie zapomnę bo do przyjemnych nie należała, ale po próbie uzyskania dokumentów potrzebnych do zawarcia związku małżeńskiego w innym kościele stwierdzam, że coś tu jest nie na miejscu.

Do tej pory myślałem, że kapłan jest dla ludzi, przynajmniej, że lubi "pracować" z ludźmi i wśród ludzi...
Nasz Proboszcz chyba ma odmienny pogląd ....
popieram tę opinię 97 nie zgadzam się z tą opinią 14
Popieram tę opinię. Nasz proboszcz ma tak prymitywne poczucie humoru, że aż niedobrze się robi. Traktuje parafię jak swój własny folwark a parafian jak chłopów pańszczyźnianych. Dawniej to był prawdziwy PROBOSZCZ, ks. Tadeusz Rogatka. Miał klasę, był dobry, skromny i szlachetny i mądry. Pozostawił po sobie pustkę, bo obecny kojarzy mi się z wielkimi skarbonami i klapami na ordery.
popieram tę opinię 107 nie zgadzam się z tą opinią 9
Wszystko zgadza się ! Proboszcz na Pustkach Cisowskich nie jest lubiany przez parafian. Zasłużył sobie ,jak widać .
Na kolędzie też do zbyt miłego nie należał.
Powinien w kasie PKP kupić sobie bilet na pociąg w jedną stronę .
popieram tę opinię 97 nie zgadzam się z tą opinią 9
Proboszcz bardzo niesympatyczny gbur,niereformowalny i zacofany. Nie zachęca młodzieży do chodzenia do kościoła,a wręcz przeciwnie.
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja już dawno zrezygnowałem z jego "usług".
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 4
Szczerze?Nienawidzę naszego proboszcza.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 5
Oj! Jak przyjdzie po kolędzie to wszystko będzie miał już w swoim kapowniku zapisane ,który nosi ze sobą.
Wystarczy ,że zajrzy do kapownika w czasie kolędy i od pewnego czasu do mnie też się już nie odzywa .
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jak stałam pod furtką kościelną 13.01.2013 (WOŚP) to mnie stamtąd wyganiał. twierdził ,że mu widok zasłaniam. Chyba sie bał,że nie starczy mu na papierosy , kto czuje jak mu śmierdzi z r**** kiedy udziela komunii?
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 9
PROBOSZCZ SZUKA LUDZI DO ODŚNIEŻANIA A SAM SIEDZI I NIC NIE ROBI A JEST TAM TYLU NA PLEBANI JAK BY RANO WSTALI TO BY SOBIE POSPRZĄTALI
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja bym się ucieszyła jakby dali nam jakiegoś normalnego proboszcza.
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ten proboszcz jest bardzo niedobrym ... pasterzem....I CHYBA CZŁOWIEKIEM..MAM URAZ OD KIEDY NIE CHCIAŁ WSTAWIĆ ZWŁOK MEGO MĘŻA DO KOŚCIOŁA..Za pogrzeb wziął 300 złotych a ja głodowałam...I on właśnie otworzył mi oczy ,że NIE CHCĘ BYĆ POCHOWANA PRZEZ TAKICH CZARNUCHÓW...

....Przepraszam ale NIEEEEEE
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 12
Lepiej aby ich nie było wcale ...Pasibrzuchy, opilcy, nieroby i chciwusy.. Nie patrza na biednych tylko im dawać....A to najwiekszy grzech..A od ..Wiernych...Oczekują posłuszeństwa...Wstyd,
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 8
Wanda, nie krzycz, wyłącz caps locka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
Za pogrzeb trzy stówy ?
- A na cmentarz przyjechał rowerem ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
a dałeś w łapę . jeśli nie to sam już wiesz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mieszkam na Demptowie prawie 40lat.Czekam na kolende WREDNY PROBOSZCZU.Szkoda ,że nie byłem na ostatniej.Moja rodzina musiała słuchać Twoich wrednych i bezczelnych komentarzy.Jak ktoś nie chodzi do koscioła regularnie to nie oznacza,że jest nie wierzący.Moze musi ciężko zapracować na kolende żeby było co wsadzić do koperty.Ty masz robote na miejscu,ale dla MNIE jesteś szoferem Biskupa.ROGATKA TO BYL PROBOSZCZ.Ten jest juz tylko nastawiony na BUSSINES
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 11
Wredny to on jest owszem. Pamietam moje przygotowania do bierzmowania, na ostatniej probie w górnym kosciele pałętał się jak durny i nie daj Bóg jak ktoś lekko wyciagnal zdretwiale od siedzenia nogi - od razu teksty typu "koleżanko/kolego , kawę czy herbatę?" No comments.
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mogą być lody z bitą śmietaną - prawidłowa odpowiedzieć.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5
ks.Rogatka skromny zmieniał auta na nowsze tego samego koloru i tego samego modelu
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 17
Nadszedł czas wizyt duszpasterskich :D ciekawe u kogo zjawi się Proboszcz :D Jeśli zobaczę, że po naszej ulicy będzie chodził On to nie wpuszczę...
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry