Widok

Proboszcz !!

Pustki Cisowskie Temat dostępny też na forum:
Czy również spotkaliście się z a niechęcią naszego Proboszcza do parafian?

Pomijam kolędę, której długo nie zapomnę bo do przyjemnych nie należała, ale po próbie uzyskania dokumentów potrzebnych do zawarcia związku małżeńskiego w innym kościele stwierdzam, że coś tu jest nie na miejscu.

Do tej pory myślałem, że kapłan jest dla ludzi, przynajmniej, że lubi "pracować" z ludźmi i wśród ludzi...
Nasz Proboszcz chyba ma odmienny pogląd ....
popieram tę opinię 97 nie zgadzam się z tą opinią 14
Jezus Chrystus jest Panem Chrześcijanina, i przyjmnie Twoje wszystkie problemy. Bog nie chce byś był smutny. To diabeł podsuwa Ci kłody. Chrześcijanin to radosny człowiek kochający Boga i człowieka. My ludzie słabi jesteśmy więc modlitwą sobie pomagamy.Przecież nikt z nas nie jest idealny. Jezus Chrystus jest Panem naszego serca -
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ogarnij się kobieto;]. Co ma Chrystus do tej dyskusji, bo nie rozumiem? Nie widzisz, że proboszcz do wymiany i pedofil na plebanii? Za czasów proboszcza Rogatki było więcej parafian na mszy, a obecny wręcz odstrasza ludzi. Wszystkich dobrych księży nam pozabierali.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Probosz !!

to smutne ,ze piszesz to na forum internetowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Co za smutasy tu wchodza, nic tylko narzekanie. Zadajecie kolejne ciosy Jezusowi Chrystusowi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Błędy ortograficzne to nie wszystko , ważne że rozumiemy sens zdania , wiec człowieku zastanowić się czy piszesz słowa godnej swej pozycji ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I tak trzymać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Putin by go po 3 dniach wywalil
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proboszcz Rogatka niech mu ziemią letka będzie , bardzo mile wspomnienia mam , był dobrym pasterzem i myślę że złego słowa nie idzie powiedzieć .Rzyczliwy , zawsze wysłuchał wszystkich , pomocny i co najważniejsze ludziom pomagał bezinteresownie nie jak teraźniejszy gbur który pisze coś o psychice a nie ma i niej pojęcia
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ksiądz proboszcz to był św.p.Rogatka szacunek wielki niech śpij w spokoju a ten niech się księdzem a tym bardziej proboszczem nie nazywa
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ktoś chyba musi bardzo 'kochać' proboszcza, albo należeć do takich samych idiotów jak on. Na szczęście, w tym tyg niedzielę mam pracującą i nie będę musiała go oglądać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wystarczy policzyć wszystkie,negatywne posty na temat proboszcza ,a jest ich kilkaset i wszystko będzie zrozumiałe.Matematyki nie oszukasz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widocznie należycie do tej uboższej klasy społeczeństwa więc proboszcz nie wziął od Was "należności" bo od innych nie ma skrupułów..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co w ogóle oznacza 'nieporadztwo' ? Ktoś chyba nieuważnie uczestniczył na lekcjach j.polskiego. NIEPORADNOŚĆ a nie jakiś neologizm zwany nieporadztwem (ki licho i z czym to się je?).

Proboszcz to gbur, a kto go broni, jest jego lizod..pem. albo wiernym przyd..pasem - tyle w temacie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
ks.Proboszcz to dobry czlowiek, pomogl w wielu domach, od nas nigdy nie wzial pieniedzy, choc dawalismy ,a i za msze i jakikolwiek uroczystsci nigdy nie uslyszalam ceny. Przykro czytac takie oskarzenia, sadzac po waszym jezyku , nie jestescie chrzescijanami tylko zwyklymi chuliganami. Czlowiek rozsadny swe watpliwosci i problemy zalatwia w cztery oczy, tylko czlowiek o malym rozumku wszczyna sensacje tylko by dac upust swemu nieporadztwu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 22
Modlic to sie mozemy za niego o zdrowko, bo o rozum juz za pozno :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jej nie kładłem.Moja mocherka położyła.Nie jego stół więc i co na stole nie powinno być jego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jak masz pretensje, że wziął kopertę, to po co ją kładłeś?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mówicie, że proboszcz jest zły, a widzę tutaj że lepsi nie jesteście.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja nie chodzę wcale do kościoła więc nie mam takiego problemu ale jak ktoś ma taką potrzebę niech idzie do innego są 3 inne blisko. Jak skarbony będą puste szybko się nauczy kultury, pokory i grzeczności
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ten pan proboszcz na kolędzie wcale ze mną nie rozmawiał,bo ponoć nie widzi mnie w kościele.Po prostu mnie lekceważył w moim domu. lecz cholera kopertę zwinął ze stołu że nawet nie wiem kiedy. Nie zapytał czy może ,czy to dla niego.Nie chcę go więcej widzieć.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry