Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jednorazowe doświadczenie wątek zamknięty Zacznę od zaznaczenia, że w wypadku mojej wizyty nie byłam u Pani...
~Rookie
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 lutego 2015

Szczerze polecam wątek zamknięty Z usług salonu korzystam od początku jego istnienia, ale z profesjonalnej...
~Wierna klientka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 października 2014

NIGDY WIĘCEJ TAM NIE WRÓCĘ wątek zamknięty Jestem bardzo niezadowolona z jakości usługi - nigdy wcześniej nie spotkałam...
~ZN
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 grudnia 2012

REWELACJA!!! wątek zamknięty Bardzo polecam!!! Widać efekt po pierwszej wizycie;) Myślałam, że z tak...
~M.R
-

dodano: 3 lipca 2013

Zadowolona wątek zamknięty Pełen profesjonalizm,bardzo dziękuję pani Wioli za uratowanie mi włosów....
~Ela
-

dodano: 17 maja 2013

Rewelacja!!! wątek zamknięty Korzystam z usług od lat.Pani Wiola jest kompetentną i miłą osobą ,Pani...
~Gr :)
-

dodano: 15 maja 2013

polecam w 300% wątek zamknięty Odwiedziłam studio fryzjerskie z polecenia znajomej która chodzi do Pani...
~Natalia
-

dodano: 6 marca 2013

Polecam wątek zamknięty Korzystam z usług tego salonu od wielu lat i od wielu lat jestem bardzo...
~Aneta
-

dodano: 30 stycznia 2013

100% ZADOWOLENIA wątek zamknięty Poprosiłam o podcięcie i wymodelowanie oraz o farbowanie moich cienkich i...
~Wiktoria
-

dodano: 23 stycznia 2013

wieloletnia satysfakcja wątek zamknięty Z usług p.Wiolii korzystam od wielu,wielu lat,aktualnie przychodzę do Jej...
~SYLWIA I PATI ZDR.
-

dodano: 20 grudnia 2012

100% POZYTYW!!! wątek zamknięty Po mojej wizycie w tym studio w końcu poczułam się atrakcyjnie w nowej...
~Magda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry