Widok

Projekt łazienki bokaro? - proszę o opinie

Co kupić - wyposażenie Temat dostępny też na forum:
Witam, czy robił ktoś z was u nich projekt,wraz z zakupem kafli? Zastanawiam się czy wystarczy kupić tylko kafle, z armaturą i meblami chce się jeszcze wstrzymać.Dawaliście zaliczkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

slabe

Muszę polecić http://asdecor.pl/organizacja-w-lazience-polki-wieszaki-i-inne/ wykonali naprawdę dobrą pracę.

Dokładnie. Moim zdaniem fachowiec mógł się do tego przyczynić.

Zdecydowałem się na http://emef.com.pl/lazienka-w-doskonalym-stylu-licza-sie-akcesoria/ fantastyczne wykonanie.

Hej :) Nie znam tej firmy ale zanim zaczniesz robić remont to może zastanów się czy w ogole warto brać fachowca? Ja na przykład sam wybrałem i położyłem panele w kuchni i ogarnąłem też kafelki do łazienki na imello.pl gdzie były w całkiem dobrej cenie. Wiadomo, że takie kwestie jak hydraulika lepiej zostawić fachowcom ale czasami warto zabawić się w złotą rączkę zamiast wydawać kupę siana na projektanta i ekipę remontową która często może cię baaaardzo rozczarować ;) ewentualnie jest dużo poradników i filmików w necie gdzie fachowcy wyjaśniają jak coś zrobić krok po kroku, pozdrawiam i zycze powodzenia :)

A skąd pewność, że to wina jakości kafli, a nie np. złego ich położenia przez tzw. fachowca???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ufam ich jakości, biorąc pod uwagę, że mój sąsiad miał od nich płytki, a sześć miesięcy później miał w niektórych miejscach pęknięcia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Klsmcy w bokato robisz projekkt za 500 zl obiecuja ze zwroca za to w rabacie 20% a okazuje sie ze plytki kupisz drozej niz na internecie albo te same ceny a udaja wyliczajac ceny z kosmosu pozatym transport sobie licza z kosmosu stracilam 500 zl na darmo a sklep powinienprojekt robic gratis w ramach kupns oszukuja
Zdecydowanie nie polecam!!! Zainteresowanie klientem żadne. Panie nie mają pojęcia o budowie, nie potrafią nic doradzić a gdy zabraknie kafli to jest dopiero problem dla inwestora nie do przejścia. Szkoda czasu na tę „hurtownię”!!!!
My dokładnie tak samo! Mają tam niesamowitą przebitkę cen.

My zarówno po wyposażenie jak i projekt łazienki poszliśmy do salonu łazienek Maxima http://ceramika-lazienkowa.com.pl/ . Kilka aranżacji wybraliśmy, a według nich zaproponowano nam indywidualny projekt. Super sprawa.

Kupiliśmy w Bokaro kafle do łazienki i kabinę. Wcześniej zamówiliśmy projekt, za który zapłaciliśmy 50 zł. Okazało się, że to była wizualizacja, bez jakichkolwiek wymiarów, wyliczeń. Po zakupieniu materiałów upomnieliśmy się o projekt, ale powiedziano nam, że nic więcej nie dostaniemy. Jesteśmy rozczarowani.

Teoretycznie tak, ale w praktyce potrafi to naprawdę dać w kość. Nierzadko ludzie nie potrafią sobie sami poradzić ani z potrzebnymi pomiarami ani z odpowiednim dobraniem barw i materiałów. Ja zdecydowałam się na profesjonalną pomoc od https://cermar2.pl/ i naprawdę nie żałuję. Jeśli ktoś z Was się zastanawia i widzi, że ma problemy w wymienionych przeze mnie kwestiach to polecam zdecydować się na profesjonalistów. Pod linkiem znajdziecie przykładowe projekty najróżniejszych łazienek, a ponadto firma ta posiada również swój sklep z wyposażeniem. Polecam, ja jestem pod wielkim wrażeniem- podeślę fotki jak znajdę moment. :)

Łazienkę można przecież samemu zaprojektować, wystarczy przejrzeć różne inspiracje aranżacyjne, chociażby na stronie Homebook w dziale łazienka homebookpl/inspiracje/lazienka . Mnóstwo jest tam pięknie urządzonych łazienek.
Też mi zostały 2 kartony kafelek mam łazienkę z trzech kolorów i gdzie potrzebowałam najmniej 9 kafli dostalam 32 sztuki tłumaczenie projektantki system tak obliczył jakąś masakra moja kwota to koło 400 zł

Chcesz to idź do taniego wielkiego marketu ,tam dostaniesz tanie wielkie gó.....no ,chińskoindyjskotsjlandską tandetę która nie działa ,i ciągłe reklamacje życzę piwodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli płytki z cegły, albo kamienie ozdobne - to raczej tu: tujestklinkier.-pl ( mają siedzibę w Gdyni), albo na epikadesign.-pl

Co do zwrotu towaru to w zupełności sie zgadzam. Zamówiłam u nich projekt żeby wiedzieć ile kafli zamówić, wiem że to nie jest dokładne na 100%, ale zostały mi 4 kartony tych samych kafli - uważam że to bardzo dużo i nie ma możliwości zwrotu!!!!przesada. Co do cen to można negocjować. W moim przypadku z ceny 160 zł/m2 zniżyli do 112 zł /m2. Ale to tylko jedyny plus. Przy robieniu projektu odczułam, że jest robiony - na odwal się, przy zamawianiu kafli otrzymałam informację, że jednak kafli, które zamówiłam nie będzie - a jak będą to nie wiadomo kiedy, więc wzięłam podobne o zupełnie innym kształcie, no i ostatnia rzecz zamówiłam u nich też kabinę miała być po 3-4 tygodniach - a będzie po 6. Ostatni raz robię zakupy w tym sklepie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja odradzam firmę Bokaro. Płytki mają bardzo drogie. Tańsze w każdym innym sklepie lub na Internecie. Poza tym nie ma możliwości zwrotu zamówionego towaru.
Ja miałam projekty z bokaro i jestem zadowolona z ich wykonania, robiłam dwie łazienki na raz, raczej na styl nowoczesny (dają 3 propozycje projektu, ale mi i tak zmieniali bo w końcu zrobia tak żeby Tobie się podobało) Płytki wybierałam sama.Jeżeli chodzi o ceny to wybierałam tylko produkty które były w podobnej cenie co w necie, lub były sprowadzone z zagranicy i nie mogłam nigdzie ich znaleźć, liczylam też się z tym że kafle mogą się zbić i nie będę umiała ich zareklamować np. po niemiecku :( Dobre ceny za sanitaria mają też w sklepie k&m, ale wiadomo jak się kupuje dużo to zawsze moża wynegocjować dobrą cenę. Jak pisze Pan powyżej nie ma konsultacji projektantki na miejscu i wymiary też trzeba zrobić samemu to jest duży minus, bo przy remontach zawsze wychodzą jakieś "kwiatki" :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry