Widok

Proktolog na NFZ

Słuchajcie Kochani!
Poszukuję w Gdańsku (ewentualnie w całym trójmieście) proktologa przyjmującego na tzw.'kasę chorych'. Jestem studentką, więc nie stać mnie na prywatną wizytę, których ceny sięgają horrendalnych kwot.

Ponadto wiem, że ostatnio sporo gabinetów straciło refundowanie z nfz, stąd właśnie moje pytanie odnośnie dane specjalisty, czy ktoś wie gdzie mogę jakiegoś znaleść?

Jeśli ktoś miałby namiary (adres czy nr tel. do rejestracji...cokolwiek) na proktologa przyjmującego w ramach nfz byłabym mega wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre pytanie
Proponuję lekarzy z Poradni Proktologicznej z Akademii Medycznej.Poradnia znajduje się w nowym budynku szpitala. /058-3492000/.Proktolog przyjmuje w czwartki.A terminy nawet w miarę. Obaj lekarze, którzy tam przyjmują, są godni polecenia i mają delikatne podejście, co jest ważne w tej dziedzinie. Z takim podejściem nie spotkałam się nawet, gdy płaciłam spore kwoty za wizytę w prywatnych przychodniach.
To numer podany do rejestracji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie, do księgowości
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

do góry