Widok

Proktolog na NFZ

Cześć, nie jestem kobietą tylko facetem ale dział "Zdrowie" więc chyba może być :) Mianowicie szukam proktologa przyjmującego na NFZ w Gdańsku lub bliskich okolicach, sam nie mogę nic znaleźć, w Intermedica na Lema 21 taki specjalista już nie przyjmuje mimo informacji na stronie internetowej (dzwoniłem). Wolałbym proktologa-kobietę niż mężczyznę ale większość to pewnie właśnie mężczyźni więc nie będę aż tak wybrzydzać. Gdzie tacy specjaliści przyjmują na NFZ? Poratuje ktoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teściowa rok czy dwa temu chodziła do proktologa ( chyba facet) na Jeleniogórskiej. Było na NFZ. Dzwoń tam - poradnia chirurgiczna i pytaj

Zarejestrowałem się tam właśnie, poradni proktologicznej jako takiej tam nie ma ale jest chirurg który się tym zajmuje i trzeba się rejestrować do poradni chirurgicznej, termin bardzo przystępny - jeszcze na ten miesiąc, czego absolutnie się nie spodziewałem bo jak dzwoniłem jeszcze gdzie indziej to proponowali październik ;P

Ważne żeby ktoś Cię przyjął, płeć nie ma znaczenia.

Ja robie za darmo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem i jestem już po rektoskopii, wyszły jak się spodziewałem hemoroidy. Pan doktor bardzo w porządku, nie ma się czego obawiać. Niestety zabieg który mógłby mi pomóc (gumkowanie metodą Barrona) nie jest refundowany przez nfz. koszt zabiegu (sesji) - 300pln, a w moim przypadku potrzebne by były 3-4 sesje. Więc z dolegliwościami będę musiał póki co żyć dalej. Mój kraj taki piękny...

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

do góry