Widok

Promotion Plus ????

Witam czy ktoś pracował z Was w tej firmie? dosyc często szukają do roznoszenia ulotek i handlowców , zastanawiam się skąd ta rotacji i czy warto się zgłosić .
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 4
odradzam. szkoda słów. wyzysk pojedziesz roznosic ulotki po klatkach na zadupia poza trojmiasto np elbląg itd
Acha kasę płącą późno o ile płacą. jakośc po 2-3 do tego czasu musisz pracowac bo kasy nie dostaniesz to jest ich zabezpieczenie zeby ludzie pracowali kilka tyg.
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 6
czy napewno oni nie płacą czy tylko tak piszecie???
popieram tę opinię 81 nie zgadzam się z tą opinią 0
a idąc roznosić ulotki myślałeś że co będziesz robił ? :) na tym to przecież polega
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie spostrzegawczy prosze o przykład kto za uczciwa prace nie dostał od nas pieniędzy ...
jakie zabezpieczenie... za prace wykonaną uczciwie według ustalen zawsze zapłacimy pieniadze
prosze to mój mail
mobilny@pluspromotion.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 84
wiesz ze jestes debilem? to juz wiesz bo ja cie znam mały pajacyku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak ktoś uważa elbląg za zadupie to jest naprawdę nienormalny:):):) tacy właśnie ludzie nie nadają się do tej pracy. Chyba jeszcze nie wie co to jest zadupie:):)
a firma nie roznosi po klatkach tylko doręcza do euro-skrzynek a to jest duża różnica. Tak, więc ta osoba oszukiwała przy kolportażu. A kasa jest i była zawsze nawet nie ma problemów z zaliczkami ale jak ktoś ściemnia to wiadoma że szef adam nie zapłaci takiej osobie a że jest wymagający to każdy pracownik wie o tym i dziwie się takim osobom że piszą takie głupoty bo oczerniają szefa - adama!!! Ciekaw jestem czy te osoby spojrzałyby prosto mu w twarz. Myślę że nie bo by się wstydziły tego że chciały go oszukać w pracy dlatego ich zwolnił( a trudno go oszukać bo się bardzo zna na tej robocie) a po drugie jest dobrym szefem. Leniom i oszukańcom odradzam tej pracy!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 89
wiecej wazeliny!!!!!
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Promotion Plus ????

masz rację "spostrzegawczy" - nie warto
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 2

Promotion Plus ????

jak będziecie mieli namiary na inne firmy to piszcie proszę maila
(oferty takiej pracy oczywiście też)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 81
1.pracowalem jako kierowca i nie zgadzam sie z opiniami wyzej

kasa jest - fakt ze po 2 tyg dopiero sie dostaje ale awsze bylo tak w Promotion Plus ze tydzien w plecy :)
na palwo moglem prosic nawet co dszien i niespotkalem osoby oszukanej !!!!!

2. czasembywa tak ze jest wyjazd za Gdansk ale wtedy placa inna stawke

w razie dalszych pytan : hksserwis@wp.pl
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 83
sry za bledy jestem po zmianie 15h :/

pozdr
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, jestem włascicielem przykro mi ze ktos ma o nas złą opinię ale odpowiem na kilka pytań:
po 1-płacimy w sytsemie tygodniowym czyli pracujesz tydzien w nastepnym tygodniu w piatek czasami w poniedziałek wypłata
po2- jasne ze jezdimy po zadupiach a nawet po całej Polsce ale staramy sie zagwarantowac prace codziennie a nie dwa razy w tygodniu.
po 3-prawde jest tez ze duzo wymagamy od siebie i od pracowników ze roznosimy do euroskrzynek a nie do koszyków
Bardzo dziekuje za rzetelna opnie kierowcy nie wiem który to ale dziekuje
Jak ktos ma pytania lub skargi proszę na maila:
mobilny@pluspromotion.pl
Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 93
nie pakuj sie w ten syf właściciel nie kompetentna osoba na tym stanowisku nie płaca a jak już to po wqóch tygodniach albo wcale po trójmieście jeżdzisz na swój koszt nikt Tobie nie zapłaci za przejazdy daj se spokój
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 3
nasz rację jak by było pożądną firmą to by nie szukali co chwilę pracowników coś o tym swiadczy nie polecam
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 1
to prawda szukają praktycznie co tydzień co 2 na te same stanowiska od dłuższego czasu, ciekawe co jest tego przyczynom? czy nie płacom? czy praca za ciężka?
popieram tę opinię 87 nie zgadzam się z tą opinią 3
MAŁO PŁACĄ
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracowalem tam jako przedstawiciel. Dotalna żenada. Na umowę czekałem tydzień czasu. Miała być na tyś. netto a była na 500zł brutto. Dojazdy do miasta gdzie pracujesz(pozyskujesz klienta) na swój koszt. Totalny brak organizacji i zatrudniają na kierowników osoby nie mające żednego pojęcia o handlu. Nikomu nie polecam!!! Chyba że desperatom.
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 2
pracuje w tej firmie rok czasu i ta osoba ktora oczernia firme poprostu byla totalnym zerem i nawet nie umie sie do tegoo przyznac balwanie jezeli roznosiles po 300 ulotek i nie nadajesz sie na to stanowiska to mniej odwage sie przyznac to co tu piszesz nie ma i nie mialo nigdy miejsca przez ten czas co pracuje nigdy nie mialem problemu z wyplatami umowe tez mam ubezpieczony jestem i nie narzekam wiedz gosciu skoncz z tymi bajeczkami i daj innym pracowac i znalesc prace a ty idz lepiej zbierac puszki moze do tego sie nadzasz osoby ktore cha sie przyjac do promotion plus nie maja sie czego obawiac bo jest to rzetelna firma pozdrawiam BRYS
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 97
osoby które tu piszą robią straszne błędy ortograficzne:) a praca no cóż roznoszenie ulotek i wszystko co się z tym wiążę:)
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 5
Masz Brysiu racje ale nie ma się co denerwować palanty które sobie z niczym nie radzą albo tylko płaczą że ktoś ich niewinnych skrzywdził zawsze się znajda więc nie ma co sobie nimi głowy łamać jeśli ktoś uczciwie pracuje to zawsze zarobi ale niestety część ludzi nie zna pojęcia uczciwość i wtedy mają problem.
Do wszystkich:
Ty nie oszukuj to ciebie też nie oszukają!
Ta praca to nie jest spacerek po parku tylko często trzeba się nabiegać więc wszyscy co chcą zatrudnić się w takiej pracy niech się najpierw zastanowią czy potrafią się trochę pomęczyć to później nie będą płakać że ich NÓŻKI bolą!
To jest proste albo pracujesz albo wypad na zieloną trawkę!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 84
idź strzelaj bramki a nie pitolisz farmazony
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bierzesz w szamę? Bo to widać i słychać... Pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brysiu trochę za dużo błedów ale ok:)) A co temat tej Pracy praca jak kazda pracuje juz długo w tej firmie i nie narzekam a dla czego jest taka duża rotacja bo oprzychodza nieuczciwe osoby wyżucaja ulotki do Smieci i co Szef nie bedzie taki ludzi trzymał:d wiec dla tego Jest taka Rotacja i kurka Niech te ciule rąbane tak nie wypisuja ze siana nie dostaja bo to nie prawda!!!!
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 6
a handlowcy też się zmieniają w tej firmie często, oni raczej ulotek do śmieci nie wyrzucają
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 2
handlowców hehe.... Moim zdaniem tylko raz tam sie ktos w biurze zmnienił od Kad tam Pracuje a wiec naprawde co ludzie Gadaja o tej Firmie tzn zle słowa to sa bzdury a po zatym kazdy pracownik ma zawsze swoje zdanie o tej firmie.. a Moge powiedziec ze Ta Filma jest spoko trzeba sie troche nabiegac zeby zarobic ale o to chodzi w ulotkach prawda, no sprawdzaja ale tak musi byc :d
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 87
chyba ktos sie obawia o czarny PR dla firmy. Czyli chyba interes slabo idzie;] tyle pochlebnych komentazy ktore tu wyroslo nooooooooo ladnie. chyba malo chetnych do robienia kariery w Promołszyn.
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 3
I CO ZNOWU POUCIEKALI ULOTKARZE ZE BYŁO OGŁOSZENIE
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 4
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem koordynatorem kolporterów w tej firmie. Pracuję już dość długo i mogę wiele powiedzieć na różne tematy z tym związane. Mianowicie jest jedyna podstawowa sprawa. Każdy otrzyma umówione wynagrodzenie za sumiennie wykonaną pracę. Nie było takiego przypadku żeby ktoś nie otrzymał wynagrodzenia. Owszem były przypadki że wypłata była przełożona z piątku na poniedziałek, ale było tak może pięć razy od kwietnia br. bo od tego czasu tam pracuję. Za każdym razem jednak można było liczyć na zaliczkę, więc brednie które tutaj się wypisuje są dalekie do prawdy. Piszą je ludzie którzy zostali przyłapani na ściemnianiu, czy to przeze mnie czy szefa itd. Każdorazowy wybryk w postaci wyrzucenia ulotek, bądź odznaczenia raportu bez wrzucenia ulotek do skrzynek jest wystarczającym powodem by z takim nieuczciwym kolporterem zakończyć współpracę. Dostanie on jednak wypłatę za dni poprzednie o ile nie udowodni mu się oszustwa. Jest w firmie grupa ludzi, którzy pracują już jakiś czas i jakoś nie mają powodów do narzekań. Swoje trzeba sie nachodzić, ale taki jest charakter tej pracy. Im więcej ulotek rozniesiesz, tym więcej zarobisz. Każdorazowy przypadek oszustwa zgłaszam szefowi. Tak było jest i tak zostanie, także osobom szukającym łatwej kaski za frajer polecam zbieranie puszek jak napisał jeden z forumowiczów. Pozdrawiam normalnych :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 111
Wielka ściema i grosze. Nie warto
popieram tę opinię 92 nie zgadzam się z tą opinią 0
KRZAK
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 1
no krzak to może nie, ale beka że na rozmowie Pan mówi że szukają kogoś na stałe i tak od wiosny tego handlowca szukają:D
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 1
I znowu szukają kogoś na stałe co pech nikt nie chce pracować
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 1
powiedz lepiej czemu sam się zwolniłeś łukaszu anie gadasz tu głupoty. PROMOTION PLUS to wał na wale, płacą i walą umowy zlecenia tylko po to aby nie płacić podatków i wszystkich kosztów jaki powinni. Pomijam ludzi którzy się na to zgadzają bo mają swoje racje ale pracownicy chcący pracować na tzw "czysto" są olewani dla tego jest taka rotacja - osoba która pracuje tam najdłużej to 5 miesięcy - sorry ale ta firma to dno dna - nie zatrudniajcie się tam - bo szybciej gruby schudnie niż zarobicie tam normalne pieniądze,
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam niedługo mam rozmowe w tej firmie i troche mnie to forum zmartwiło ponieważ szukam pracy stabilnej i na dłuższy czas a nie na miesiąc
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 1
TO ZDECYDOWANIE NIE TAM, SZCZERZE NIE IDZ TAM NAWET NA ROZMOWE. Z czystym sercem informuje cię że to nie jest posada na stałe bo zwolnią cię szybko, o szacunku i normalnych pieniądzach możesz zapomnieć 1100-1200 max
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiec nie słuchaj bredni tylko przyjdz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 37
czy to akt desperacji właściciela??
w tym momencie chyba powinniśmy darować sobie temat;]
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ jam łasica: masz jakieś dziwne informacje niestety. Ja cały czas pracuję i jest mi dobrze na moim stanowisku. A to, że kolporterzy mają umowy zlecenie? widzisz w tym coś dziwnego? pokaż mi firmę gdzie na takim stanowisku zatrudniają na umowę o pracę? Widać miałaś jakiś problem z którym nie mogłaś sobie poradzić i stąd ten post. Wypłaty są zawsze na czas, adekwatne do wykonanej pracy. Osoba która pracuje najdłużej jest w firmie od samego początku tj od ponad roku, bo tyle firma w Gdyni istnieje. Pozostałych 6 osób są dłużej niż pół roku więc nie pie**** tutaj głupot i zajmij się czymś ciekawszym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 32
PROMOTION PLUS JEST OK NUMER 1 W TRÓJMIEŚCIE
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 10
gdyby był numer jeden to by siedzieli na d*pach i tylko odbierali telefony ze zleceniami a tak nie jest - wręcz odwrotnie - firm takich jak promotion jest na pęczki - i to w większości tańsze i lepiej wykonujące kolportaż bądź minimum tak samo - czasami różnica na ulotce to nawet 2 grosze
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1
POWTÓRZE GŁUPOTY TO PIER...LISZ TY. Mówisz o właścicielu czyli Adamie ?? czy może o grubym ??.

nie wnikam w umowy zlecenia bo to może być jedynym logicznym posunięciem grubego w tej pseudo firmie - o tych 6 osobach to mówisz chyba o ludziach od ulotek bo z tego co wiem na dzień dzisiejszy został tam tylko jeden "stary" pracownik który pracuje tam zaledwie 5 miesięcy

Więc rozwoź dalej swoich najdłużej pracujących kolporterów a nie tu ludziom mydlisz oczy. Panie jedyny koordynatorze w tym oddziale heheeh

popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1
tanczysz tam na rurce przed swym dyr? no to dalej, kanibale i lwy są wszedzie potrzebne... papapa, a ja na Sycylii i sie opalam a Ty jemu zwal co dzień ... bo to lubisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam kiedys pracowala i naprawde co do piniedzy to zawsze byl wyplacalny wiec niewiem co wy ludzie wypisujecie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 38
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
pieniądze wypłacają na czas (czyli jak grubemu się chce), ale co z tego jeśli za tyle ile wypłacają nie da się przeżyć miesiąca...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 2
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do dziś nie mam pojęcia, jakież to wygórowane wymagania trzeba spełniać, żeby roznosić ulotki w tej firmie, skoro wypełniłam kwestionariusz jakiś rok temu i nikt nigdy się ze mną nie skontaktował :) Może nie spodobałam się typowym laseczkom z tipsami wówczas tam pracującymi? No chyba że oprócz kolportażu firma zajmuje się także kolekcjonowaniem danych osobowych... No naprawdę nie wiem :) Ale generalnie nie polecam, bo coś to ciut dziwne wszystko.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 2
ciut to mało powiedziane - nie polecam tej firmy - nie zatrudniajcie się tam - dno
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 2
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie masz szans tam pracuje tylko elita. Najlepsi, specjalnie wyselekcjonowani kozacy, otwierający klatki samym spojrzeniem i dostarczający ulotki do KAŻDEJ SKRZYNKI na sektorze z prędkością światła- oni kończą roznosić zanim zaczną, tacy są szybcy. Widocznie stwierdzili, że jesteś zbyt krucha na roznoszenie ulotek, to praca dla najlepszych nie pierwszych lepszych dziewczynko. Może jakbyś miała referencje z gromu to by cie przyjęli a tak to lipa idź do jakiegoś banku, czy innego guana bo do kolportażu to jesteś za cienka...
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 2
You've made my day:D Teraz wszystko jasne:D
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ja dorzucę swoje trzy grosze. Miałem wątpliwą przyjemność pracować dla tej firmy. Niestety większość negatywnych opinii muszę potwierdzić. Na pierwszym spotkaniu ochy i achy jak to nie jest różowo i ile się nie zarobi. Przychodzi co do czego, to wykręcają się od płacenia na wszelkie możliwe sposoby. Dniówka (z tego co pamiętam) płatna chyba 50 zł była (była, gdyż ostatni raz biegałem z tymi ulotkami pół roku temu) pod warunkiem, że rozniesiesz chyba 2000 ulotek. Wszystko byłoby spoko, gdyby nie fakt, że wyjeżdżasz sobie o 8 rano w 3 osoby na 12 godzin robić turne po wsiach, gdzie jeden dom oddalony od drugiego o pół kilometra. Później Adam liczy sobie za taki dzień np. 7 zł...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
A 43 zł zostaje mu na flaszkę i jak tu nie pić
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
Świecie, Człuchów, Choszczno...Ameryka! hehe:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
CO TO JESZCZE ISTNIEJE TA FIRMA
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
..
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
I widzę , że sprawa chwilowo ucichła , może już się spakowali i wrócili do Warszawy hehe .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
OOO a jednak !! Górnolotna nazwa ''Wydawnictwo Informator Pomorza''
kryje w sobie tajemnicę w postaci Promotion Plus , czyli się jeszcze nie spakowali :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmienili nazwę bo pod stara nikt już nie chciał robić interesów tak robia firmy pod koniec swoich dni
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Istnieje to badziewie czy już nie bo cisza w eterze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja miałam tam iść na pracownika biurowego, kazali powtórzyć office, ale..... po poczytaniu opinii ogólnych na ich temat i spr. na mapie, że w Gdyni jest to chyba w jakimś mieszkaniu wolałam nie ryzykować, ciekawe czy na tym stanowisku byłoby lepiej? no nic nie przekonałam się osobiście w końcu.....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie masz czego żałować , lepiej by nie było :)))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widziałem ostatnio, że szukaj kolporterów do tej firmy. Mam doświadczenie jako kolporter. Przeczytałem komentarze i nie wiem co myśleć. Czy to rzetelna firma, czy nprawde szef to pijak i pracujom tam niekompetentni ludzie. Proszę o odpowiedź osób, które pracujom, lub prcoali wtej firmie. Z góry dzienkuje.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój kumpel tam robi i z tego co mi opowiadał to nie wygląda to na opłacalny biznes. Zarobki średnio od 250 do nawet 330 złotych tygodniowo, ale... z terenu musisz wracać na swój koszt, co jest dla mnie największym minusem. Zawieść cię na taką Orunię czy Morenę zawiozą, ale wrócić musisz sam, czyli tracisz kase na biletach tramwajowych i skm, a wtedy ci ta tygodniówka wydaje się mniejsza. Ogólnie to sam chciałem się przyjąć do tej firmy, ale sprawa powrotów na własny koszt i zbliżająca się zima, a co za tym idzie słaba pogoda na roznoszenie sprawiają, że jednak szukam czegoś innego.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry