Widok

Promotion Plus ????

Witam czy ktoś pracował z Was w tej firmie? dosyc często szukają do roznoszenia ulotek i handlowców , zastanawiam się skąd ta rotacji i czy warto się zgłosić .
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 4
tanczysz tam na rurce przed swym dyr? no to dalej, kanibale i lwy są wszedzie potrzebne... papapa, a ja na Sycylii i sie opalam a Ty jemu zwal co dzień ... bo to lubisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bierzesz w szamę? Bo to widać i słychać... Pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz ze jestes debilem? to juz wiesz bo ja cie znam mały pajacyku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój kumpel tam robi i z tego co mi opowiadał to nie wygląda to na opłacalny biznes. Zarobki średnio od 250 do nawet 330 złotych tygodniowo, ale... z terenu musisz wracać na swój koszt, co jest dla mnie największym minusem. Zawieść cię na taką Orunię czy Morenę zawiozą, ale wrócić musisz sam, czyli tracisz kase na biletach tramwajowych i skm, a wtedy ci ta tygodniówka wydaje się mniejsza. Ogólnie to sam chciałem się przyjąć do tej firmy, ale sprawa powrotów na własny koszt i zbliżająca się zima, a co za tym idzie słaba pogoda na roznoszenie sprawiają, że jednak szukam czegoś innego.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widziałem ostatnio, że szukaj kolporterów do tej firmy. Mam doświadczenie jako kolporter. Przeczytałem komentarze i nie wiem co myśleć. Czy to rzetelna firma, czy nprawde szef to pijak i pracujom tam niekompetentni ludzie. Proszę o odpowiedź osób, które pracujom, lub prcoali wtej firmie. Z góry dzienkuje.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie masz czego żałować , lepiej by nie było :)))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja miałam tam iść na pracownika biurowego, kazali powtórzyć office, ale..... po poczytaniu opinii ogólnych na ich temat i spr. na mapie, że w Gdyni jest to chyba w jakimś mieszkaniu wolałam nie ryzykować, ciekawe czy na tym stanowisku byłoby lepiej? no nic nie przekonałam się osobiście w końcu.....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Istnieje to badziewie czy już nie bo cisza w eterze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmienili nazwę bo pod stara nikt już nie chciał robić interesów tak robia firmy pod koniec swoich dni
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
OOO a jednak !! Górnolotna nazwa ''Wydawnictwo Informator Pomorza''
kryje w sobie tajemnicę w postaci Promotion Plus , czyli się jeszcze nie spakowali :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
I widzę , że sprawa chwilowo ucichła , może już się spakowali i wrócili do Warszawy hehe .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
..
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
CO TO JESZCZE ISTNIEJE TA FIRMA
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Świecie, Człuchów, Choszczno...Ameryka! hehe:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
A 43 zł zostaje mu na flaszkę i jak tu nie pić
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ja dorzucę swoje trzy grosze. Miałem wątpliwą przyjemność pracować dla tej firmy. Niestety większość negatywnych opinii muszę potwierdzić. Na pierwszym spotkaniu ochy i achy jak to nie jest różowo i ile się nie zarobi. Przychodzi co do czego, to wykręcają się od płacenia na wszelkie możliwe sposoby. Dniówka (z tego co pamiętam) płatna chyba 50 zł była (była, gdyż ostatni raz biegałem z tymi ulotkami pół roku temu) pod warunkiem, że rozniesiesz chyba 2000 ulotek. Wszystko byłoby spoko, gdyby nie fakt, że wyjeżdżasz sobie o 8 rano w 3 osoby na 12 godzin robić turne po wsiach, gdzie jeden dom oddalony od drugiego o pół kilometra. Później Adam liczy sobie za taki dzień np. 7 zł...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
You've made my day:D Teraz wszystko jasne:D
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie masz szans tam pracuje tylko elita. Najlepsi, specjalnie wyselekcjonowani kozacy, otwierający klatki samym spojrzeniem i dostarczający ulotki do KAŻDEJ SKRZYNKI na sektorze z prędkością światła- oni kończą roznosić zanim zaczną, tacy są szybcy. Widocznie stwierdzili, że jesteś zbyt krucha na roznoszenie ulotek, to praca dla najlepszych nie pierwszych lepszych dziewczynko. Może jakbyś miała referencje z gromu to by cie przyjęli a tak to lipa idź do jakiegoś banku, czy innego guana bo do kolportażu to jesteś za cienka...
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 2
pieniądze wypłacają na czas (czyli jak grubemu się chce), ale co z tego jeśli za tyle ile wypłacają nie da się przeżyć miesiąca...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 2
gdyby był numer jeden to by siedzieli na d*pach i tylko odbierali telefony ze zleceniami a tak nie jest - wręcz odwrotnie - firm takich jak promotion jest na pęczki - i to w większości tańsze i lepiej wykonujące kolportaż bądź minimum tak samo - czasami różnica na ulotce to nawet 2 grosze
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry