Widok
1.pracowalem jako kierowca i nie zgadzam sie z opiniami wyzej
kasa jest - fakt ze po 2 tyg dopiero sie dostaje ale awsze bylo tak w Promotion Plus ze tydzien w plecy :)
na palwo moglem prosic nawet co dszien i niespotkalem osoby oszukanej !!!!!
2. czasembywa tak ze jest wyjazd za Gdansk ale wtedy placa inna stawke
w razie dalszych pytan : hksserwis@wp.pl
kasa jest - fakt ze po 2 tyg dopiero sie dostaje ale awsze bylo tak w Promotion Plus ze tydzien w plecy :)
na palwo moglem prosic nawet co dszien i niespotkalem osoby oszukanej !!!!!
2. czasembywa tak ze jest wyjazd za Gdansk ale wtedy placa inna stawke
w razie dalszych pytan : hksserwis@wp.pl
Witam, jestem włascicielem przykro mi ze ktos ma o nas złą opinię ale odpowiem na kilka pytań:
po 1-płacimy w sytsemie tygodniowym czyli pracujesz tydzien w nastepnym tygodniu w piatek czasami w poniedziałek wypłata
po2- jasne ze jezdimy po zadupiach a nawet po całej Polsce ale staramy sie zagwarantowac prace codziennie a nie dwa razy w tygodniu.
po 3-prawde jest tez ze duzo wymagamy od siebie i od pracowników ze roznosimy do euroskrzynek a nie do koszyków
Bardzo dziekuje za rzetelna opnie kierowcy nie wiem który to ale dziekuje
Jak ktos ma pytania lub skargi proszę na maila:
mobilny@pluspromotion.pl
Pozdrawiam
po 1-płacimy w sytsemie tygodniowym czyli pracujesz tydzien w nastepnym tygodniu w piatek czasami w poniedziałek wypłata
po2- jasne ze jezdimy po zadupiach a nawet po całej Polsce ale staramy sie zagwarantowac prace codziennie a nie dwa razy w tygodniu.
po 3-prawde jest tez ze duzo wymagamy od siebie i od pracowników ze roznosimy do euroskrzynek a nie do koszyków
Bardzo dziekuje za rzetelna opnie kierowcy nie wiem który to ale dziekuje
Jak ktos ma pytania lub skargi proszę na maila:
mobilny@pluspromotion.pl
Pozdrawiam
Pracowalem tam jako przedstawiciel. Dotalna żenada. Na umowę czekałem tydzień czasu. Miała być na tyś. netto a była na 500zł brutto. Dojazdy do miasta gdzie pracujesz(pozyskujesz klienta) na swój koszt. Totalny brak organizacji i zatrudniają na kierowników osoby nie mające żednego pojęcia o handlu. Nikomu nie polecam!!! Chyba że desperatom.
pracuje w tej firmie rok czasu i ta osoba ktora oczernia firme poprostu byla totalnym zerem i nawet nie umie sie do tegoo przyznac balwanie jezeli roznosiles po 300 ulotek i nie nadajesz sie na to stanowiska to mniej odwage sie przyznac to co tu piszesz nie ma i nie mialo nigdy miejsca przez ten czas co pracuje nigdy nie mialem problemu z wyplatami umowe tez mam ubezpieczony jestem i nie narzekam wiedz gosciu skoncz z tymi bajeczkami i daj innym pracowac i znalesc prace a ty idz lepiej zbierac puszki moze do tego sie nadzasz osoby ktore cha sie przyjac do promotion plus nie maja sie czego obawiac bo jest to rzetelna firma pozdrawiam BRYS
Jak ktoś uważa elbląg za zadupie to jest naprawdę nienormalny:):):) tacy właśnie ludzie nie nadają się do tej pracy. Chyba jeszcze nie wie co to jest zadupie:):)
a firma nie roznosi po klatkach tylko doręcza do euro-skrzynek a to jest duża różnica. Tak, więc ta osoba oszukiwała przy kolportażu. A kasa jest i była zawsze nawet nie ma problemów z zaliczkami ale jak ktoś ściemnia to wiadoma że szef adam nie zapłaci takiej osobie a że jest wymagający to każdy pracownik wie o tym i dziwie się takim osobom że piszą takie głupoty bo oczerniają szefa - adama!!! Ciekaw jestem czy te osoby spojrzałyby prosto mu w twarz. Myślę że nie bo by się wstydziły tego że chciały go oszukać w pracy dlatego ich zwolnił( a trudno go oszukać bo się bardzo zna na tej robocie) a po drugie jest dobrym szefem. Leniom i oszukańcom odradzam tej pracy!!!!!!!!!!!!!!
a firma nie roznosi po klatkach tylko doręcza do euro-skrzynek a to jest duża różnica. Tak, więc ta osoba oszukiwała przy kolportażu. A kasa jest i była zawsze nawet nie ma problemów z zaliczkami ale jak ktoś ściemnia to wiadoma że szef adam nie zapłaci takiej osobie a że jest wymagający to każdy pracownik wie o tym i dziwie się takim osobom że piszą takie głupoty bo oczerniają szefa - adama!!! Ciekaw jestem czy te osoby spojrzałyby prosto mu w twarz. Myślę że nie bo by się wstydziły tego że chciały go oszukać w pracy dlatego ich zwolnił( a trudno go oszukać bo się bardzo zna na tej robocie) a po drugie jest dobrym szefem. Leniom i oszukańcom odradzam tej pracy!!!!!!!!!!!!!!
Brysiu trochę za dużo błedów ale ok:)) A co temat tej Pracy praca jak kazda pracuje juz długo w tej firmie i nie narzekam a dla czego jest taka duża rotacja bo oprzychodza nieuczciwe osoby wyżucaja ulotki do Smieci i co Szef nie bedzie taki ludzi trzymał:d wiec dla tego Jest taka Rotacja i kurka Niech te ciule rąbane tak nie wypisuja ze siana nie dostaja bo to nie prawda!!!!