Widok
Prośba o 1% podatku dla mojej mamy
Jeśli ktoś jeszcze nie wybrał, komu odda swój 1%, to "zapraszam" do oddania go na moją mamę (miesiąc temu miała udar mózgu, zbieramy fundusze na intensywną rehabilitację ruchową i neurologopedyczną). Mama ma 49 lat, intensywna rehabilitacja jest jej jedyną szansą na powrót do funkcjonowania w społeczeństwie.
Chętnym do oddania 1% dla mojej mamy, dane prześlę na PW albo mailowo.
Z góry dzięki za pomoc!
Chętnym do oddania 1% dla mojej mamy, dane prześlę na PW albo mailowo.
Z góry dzięki za pomoc!
Yecath, życzę powodzenia. 10 lat temu sama robiłam rehabilitację neurologopedyczna mojej babci po udarach - najpierw jednym, potem drugim... W pierwsze pół roku po udarze naprawdę można zdziałać cuda. I bardzo wiele można zdziałać samodzielnie.
Zaraz się zaloguję, to prześlij mi dane na priv... Na dzieci pewnie łatwiej zdobyć środki z 1%...
Zaraz się zaloguję, to prześlij mi dane na priv... Na dzieci pewnie łatwiej zdobyć środki z 1%...
Ja już się rozliczyłam ze swojego 1% podatku w tym roku...przekazałam go ciężko chorym dzieciom z Kresów http://www.1procentdzieciom.pl co uważam za dobry wybór. Najuboższe polskie dzieci zza wschodniej granicy również potrzebują naszej pomocy. Pozdrawiam i życzę powodzenia.