Widok

Prosze o opinie jezdziku SMOBY-czy naklejki na nim dziecko jest w stanie samo odkleic?

Działki Leśne Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Prosze o opinie o tym jezdzikuhttp://allegro.pl/jezdzik-niebieski-z-dzwiekiem-maestro-e431704-i1928761345.html#delivery,w szczegolnosci zastanawia mnie czy dziecko jest wstanie samo odkleic naklejki oczka itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze ktoras mama wie jak to jest z tymi naklejkami:-(
a to nie jest namalowane przypadkiem ? tak zwykle jest przy zabawkach dla mlodszych dzieci
no wlasnie niewiem,podobno naklejka.chce go kupic przez internet wiec w ciemno,tylko w jednym sklepie stacjonarnym go znalazlam ale sprzedawca nie chcial mi otworzyc pudelka i pokazac jak te plastiki wygladaja.
nikt nie ma jezdzika:-(
hopek
zuza, ty się boisz, że maluch zje te naklejki, czy ze zniszczy?
image
zje kasiu:-)zje mała uwielbia skubac, odrywac,rwac,i pakowac do buzki.
Moja jest akurat na etapie naklejania, ale te z chodzika jakoś jej nie interesują na szczęście :)
image
Mam taki jeździk smoby tylko inny model,naklejki były,trzeba samemu przykleić,przykleiłam wszystkie,no i właśnie nie pomyślalałam,że dziecko może odkleić....odklejała po troszku jak nie przyuważyłam,ale nie zjadała ich:)
Dzieki Aniu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry