Widok

Proszę o opinie o Przedszkole bajkoland w Gdyni

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy któreś z Waszych pociech uczęszczała do tego przedszkola? Jakie sa Wasze opinie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecamy. Nauczyciele zaangażowani w pracę, dzieci nie chcą wychodzić z przedszkola.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecamy rowniez. Nasza corka chodzi juz do szkoly, ale przedszkole wspominamy bardzo milo. Panie bardzo sie staraly i dzieci byly szczesliwe:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
moje dziecko (3 lata) chodzi tam od 2 dni, na razie biegnie z ochotą ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziecko zachwycone, my również. Sporo się dzieje, nauczyciele zaangażowani, niepowtarzalny klimat, przedszkole ciągle inwestuje w nowe udogodnienia- ostatnio powstał super plac zabaw. Gorąco polecamy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
My polecamy. Najlepiej w sumie podejść pod przedszkole w godzinach porannych i podpytać samych rodziców. Jest mega- rodzice i dzieci zachwyceni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetne przedszkole, anglojęzyczne, wychowują dzieci w oparciu o metody wychowania Montessori . Dla mnie najlepszy wybór jakigo mogliśmy dokonać. Wiemy ze nasz synek ma super warunki

to prawda, przedszkole jest naprawde swietne. kadra nauczycielska super, widac ze dbaja o dzieciaki, organizuja ciekawe zajecia :)

Moja córka uczęszczała, prawdziwa tragedia. Wg mojej oceny 99% opini pozytywnych to wpisy Pani Dyrektor, która o PR dba ale o dzieci nie. Jeżeli szukacie ludzi wykorzystujących innych to zapraszam do nich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry