Widok

Proszę o pomoc :D

Cześć. Jest jakaś rzecz,której Wam brakuje w Trójmieście? W sensie klub,miejsce do spotkań,zawarcia nowych znajomości? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ann
nie było lepszych argumentów
bo te ,ktore podałas sa ...........ŻADNE! totalna klapa ,nieadekwatne,nietrafione ..kula w płot

szkoda.ze nie dodałas do tego grona uposledzonych.z genetycznymi wadami
oraz ted zeic,na ktore woąłs ie i zbiera non-stop pieniadze...na wielka operacje za oceanem i reahibilitacje
KURCZE ILE ONI NAS KOSZTUJA?
A TU MI JAKOS NIE ZAL!

zapewniam ciebie,ze ja nie chodze do lekarza z byle pierdołą.niekorzystam jak nie musze
i nawet jak mnie nowotwor powali --to tez nie pojde!
bo nie wierze w to,ze syf mozna leczyc syfem...moze dlatego,ze sie o tym uczyłam

przyjdzie taki dzien i moment,w ktorym przypomnisz sobie swoje własne słowa
---------------doswiadczajac sytuacji ,w ktorej ktos ie badał ,leczył i nie wyleczył
i przypomnisz sobie co napisałas

i jeszcze jedno--
ROBISZ JEMU KRZYWDE
broniac go
bo tym sposobem on sam sie za to NIE WEZMIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Parpa jest utrzymywana z akcyzy? Uwielbiam socjalizm za takie durnoty. Państwo jest jak małżeństwo. To doskonały środek do rozwiązywania problemów, których ludzie nie mieliby, gdyby żyli sami.
Isztar ma ciekawe spostrzeżenia czasami. Nie wiem, skąd ona to bierze, ale widzi pewne rzeczy. Bo nie ma czegoś takiego, jak teoria spiskowa. Jest jeno praktyka spiskowa. Z zainteresowaniem śledzę zatem, jak amerykańscy Eskimosi przy pomocy sprawdzonego agenta narodowości gruzińskiej właśnie biorą Ukrainę. U nas poszło im znacznie łatwiej. Największy przyjaciel Eskimosów obejmuje waaaadze, a naród klaszcze w rączki z entuzjazmem. Będzie się działo zatem, ale mnie to wali, bo wiem że pan historii jest jeden.
Isztar, a Ty przebacz im wszystkim po prostu. Ile można Ci o tym pisać? Przebaczenie czyni wolnym. Ups, kolej żelazna zaraz odjeżdża. Dziękuję miastu Gdańsk za darmowe wi-fi. I tak jesteś brudnym grajdołem ukrytym za odpicowaną fasadą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Isztar nie bronie nikogo konkretnie... I nawet nie wiem kogo masz na mysli mowiac, ze robie mu krzywde.
Pisze ogolnie o alkoholikach. I o prawie do leczenia.
i kobieto, nigdzie nie napisalam, ze zachorowac mozna TYLKO przez wlasne zaniedbania.
Oczywiscie, ze moge latac co 2 mies badac sobie krew, co pol roku na kontrole do gin, co 2 lata przeswietlenie a i tak zachoruje..
Ale pisze, że MOZNA samemu wpakowac sie w te czy inna chorobe i czy wtedy bedziemy robic przesiew, komu nalezy sie leczenie z NFZ a komu nie?..
https://www.youtube.com/watch?v=mtJtd3tdypc
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry