Widok

Proszę o radę mamy, które mają karuzelę tiny love.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o radę. Mam karuzelę tiny love wyspa marzeń i mechanizm tej karuzeli chodzi bardzo głośno, zagłusza melodie ustawione na niższy poziom, a i przy zwiększone głośności go słychać. Wymieniłam baterię, mąż rozkręcił mechanizm przekładniowy i przedmuchał powietrzem i nic. Dalej głośno chodzi. Może któraś z Was miała podobny problem i jakoś sobie z nim poradziła. Wiem, że coś jest nie tak bo znajoma ma taką samą i u niej tak nie hałasuje.
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
podbijam zapytanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My murlismy tiny love jakas dzungle czy cos i jak batetie sie wyczerpyeaky to barxzo glosny dziwny dzwiek wydawala, jakby sie psula ;)
image image

ja wymieniłam baterię i dalej silniczek głośno chodzi na tyle, że zagłusza muzykę ustawioną na ten niższy poziom. Jak mąż rozkręcił ten mechanizm i wyjął silniczek to cicho chodzi. To tak jakby po włożeniu do przekładni drżała obudowa i rozchodziły się drgania. Próbowałam to odizolować gąbką ale nic to nie daje. Ta moja to jest tiny love wyspa marzeń.
tez miałam ten sam problem...ale pochodziła jakis czas, syn kilka razy popukał ręką..coś tam się pewnie poustawiało, uregulowało i juz jest ok:)
a u mnie nic nie działa :(( a łóżeczko stoi obok mojej kanapy więc rzęzi mi nad uchem :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry