Widok

Protest na budowie węzła Karwiny

Widać, że ludzie nie wytrzymują ciśnienia.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Buahahahaha!!!

Dobre!

Co to wspólnego z Karwinami?

A Ty pracujesz w UM? od pn do pt w godz.8 do 16 ?

Jak co drugi,normalny człowiek przelewa rozczarowanie w tym miejscu,tylko Ci związani z UM są zadowoleni z sytuacji.
Bardzo dobrze,że pikietują.Za mało powinno być rotacyjnie przez cały tydzień i do tego Polsat,TVN ,radio ogólnopolskie i gazety lokalne.

A najśmieszniejsze jest to że za rok pójdą na wybory i zagłosują na niego ponownie,bo dużo dla miasta zrobił,nie ma na kogo innego głosować,będzie z pięciu kandydatów ale i żaden niebędzie pasował tylko ON.Nigdy na niego niegłosowałem i nigdy nie będe głosował ani na niego ani na jego ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój jedyny postulat:

Wyrzucić Szczurka i Łucyka na zbity .... Wszystkim członkom Samorządbości wilczy bilet i wynocha z Gdyni.

Trzeba było nie niszczyć Gdyni. Trzeba było nie wytaczać wojny

wszystkim właścicielom samochodów w Gdyni - uczciwym, sumiennie płaconym podatki, pełnoprawnym mieszkańcom Gdyni! Trzeba było nie likwidować połowy miejsc parkingowych w mieście, za resztę podnosząc opłaty do najwyższych w Polsce. Trzeba było robić inwestycję upłynniające ruch, zwiększające przepustowość w newralgicznych punktach od lat, a nie teraz się budzić z ręką w nocniku i na wariata, bez ładu i składu jednoczenie zamykać dojazd przez Witomino i Karwiny. Ludzie którzy rządzą Gdynią ze Szczurkiem na czele to niekompetentni, mało inteligentni, otłumanieni ideologią, niebezpieczni szkodnicy. To co trzeba zrobić to ich stamtąd usunąć, a Gdynię przywrócić mieszkańcom. Władze mają nam służyć, a nie z nami walczyć!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie! Wróćmy do komunizmu, ba feudalizmu, co będzie bezczelny chłop mi tu się przemieszczał

własnym samochodem?! Siedzieć w domu, nie wychodzić, praca zdalna, żreć wegańską imitację jedzenia i mąkę z insektów, bo mięso ociepla klimat, a jak już plebs musi się gdzieś przemieścić, to na rowerek i nie dyskutować! Nowy wspaniały świat.

Ale dlaczego w ogóle się tłumaczysz łajzom bez życia?

Jeżdżę samochodem bo lubię i mi wygodnie. Wszystko w temacie.

Szczurek na zbity pysk
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wolna sobota

Na ul.Wielkopolskiej dziś nic sie niedziało,a termin goni
do góry