Widok

Prowadzenie ciazy, ginekolog.

Orunia Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
Witam
Kobietki, szukam dobrego ginekologa w okolicach orunii na NFZ do poprowadzenia ciąży. Najlepiej kobietkę, jakoś do facetów ginekologów nie mam zaufania ;/ Moja pani doktor niestety wyjechała i zostałam na lodzie :(.
Będę wdzięczna za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś chodziłam do przychodni nowy chelm do dr Milczka, byl bardzo dobry, ale swoja ciaze prowadzilam u dr Branickiego prywatnie na hallera. rowniez bardzo polecam.
mogę polecić dr Czupryńską,nie jest to Orunia ani Chełm ale warto. przyjmuje dwa razy w tygodniu -chyba w pn i śr w przychodni studenckiej przy polibudzie. nie trzeba być studentką żeby się do niej zapisać. babka jest bardzo fajna, chodzę do niej od trzech lat i polecam w 100%. podaję numer telefonu do rejestracji: 58/3471351. można dzwonić chyba od ósmej rano (uprzedzam babka w rejestracji nie jest najmilsza...)

Inne tematy z forum Kobieta

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

do góry