Widok
a jakies ciekawe miejsca, sklepy z ciuchami, place zabaw dla dzieci gdzie jest pelno, niedlugo bede mieszkanka pruszcza , dokladnie osiedle sloneczna dolina i nie mam pojecia gdzie co i jak:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
A może ktoś ma jakieś aktualne wiadomości na temat fryzjerów pruszczańskich? Chciałabym się wybrać w przyszłym tygodniu ale nie wiem do kogo,a boję się,że znowu ktoś mi zniszczy włosy :/ W zeszłym roku byłam w tej "słynnej" wiktorii...po powrocie do dom popłakałam się! Ja mówiłam w salonie jedno,a fryzjerka i tak ścinała jak chciała :/ efekt - chodzenie z workiem na głowie!
to ja się przyłacze do pytania , ja takze chodze do fabrello na pasemka co 2 miesiaca, ostatnia wizyta kolor na calosc plus troche pasemek na odrzosty i 220 zl:( jestem zadowolona ale gdyby tak cos ciut taniej? czy myslicie ze sie nie da, ze za jakosc i komfort trzeba placic? przed fabrello bylam chyba w duecie, i nie bylam zadolona, tez z akolor na calosc jakas slaba farba-niefarba zplacilam 150
Ja bylam w Wiktorii ,jakis czas temu i niestety ale fryzjerka spalila mi wlosy ...(robiac baleage) chciala chyba wiecej zarobic ,bo obslugiwala 3 klientki na raz ...w tym kazala mi czekc i czesala dziewczyne do slubu ,o ktorej zapomniala!!!!!
Wiec efekt byl taki a nie inny....
Wiec moja noga tam niestanie nigdy ...
Wiec efekt byl taki a nie inny....
Wiec moja noga tam niestanie nigdy ...
~Matyldaa -Chyba konkurencja się odezwała, bo ja chodzę dosyć często do salonu "Wiktoria" na Bursztynowym i wiem jak dziewczyny podchodzą do klienta i nie wierzę ze taka sytuacja miała miejsce co można zobaczyć chociażby po ilości osób, która ten salon odwiedza. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona zarówno z fryzur jak i z kosmetyki. Wszystkim bardzo polecam
W fabrello kasuja kosmiczna kase.
Polecam doswiadczona stylistke fryzur pania Asie z Beauty na bursztynowym kolo tesco.
Kobieta czyni cuda. Z moich zniszczonych wlisow gdzie inne fryzjerki szalaly z rozjasniaczami pani Asia wyczarowala piekna lekka fryzure kolor tez boski. Cena o 100 zl mniej niz w fabrello.
Polecam z wielkim sercem
Polecam doswiadczona stylistke fryzur pania Asie z Beauty na bursztynowym kolo tesco.
Kobieta czyni cuda. Z moich zniszczonych wlisow gdzie inne fryzjerki szalaly z rozjasniaczami pani Asia wyczarowala piekna lekka fryzure kolor tez boski. Cena o 100 zl mniej niz w fabrello.
Polecam z wielkim sercem
Co do kosmetyczki i poważniejszych zabiegów z medycyny estetycznej to jak dla mnie tylko https://malaklinikaurody.pl/kosmetyka/ w Gdańsku. Mam do nich pełne zaufanie i cenię sobie profesjonalizm i atmosferę.