Widok

Pruszcz Gdanski walczy z dziwkami i ich klientela!

W Pruszczu Gdanskim, przy ul. Radosnej sutener wynajal mieszkanie w szeregowcu, sprowadzil dziwki, narkotyki i szemrane towarzystwo. Policja nie reaguje na wezwania!
Mieszkancy dostaja pogrozki, od niejakiego Pana J., ktory doskonale znany jest pruszczanskiej policji.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
"dziwkami można jedynie się brzydzić. Śmierdzące i niedomyte tufty z podrzędnego burdelu są zbędnym ogniwem w społeczeństwie. Nie znajduję powodu dla którego tak zepsute i obrzydliwe fizycznie i mentalnie "kobiety" miałyby być akceptowane przez kogokolwiek."

POWIEDZIAL TO HALEWICZ - WZOROWY CHRZESCIJANIN
może on kocha inaczej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znowu Bambo mnie zaczepiasz? I znowu dostaniesz po uszach i będziesz płakać. Już raz posmutniałeś, chcesz drugi raz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam Hal. Mnie osobiście dziwki dyndają. To najzwyczajniejszy towar lepszego bądź gorszego gatunku. Towar, który kupujesz na godzinę lub dobę. Płacisz i robisz z zakupionym towarem, co chcesz. Z tą jednak różnicą, że nie dostajesz żadnej gwarancji, że towar "jest wolny od wad" w chwili zakupu. No i oczywiście nie mogę zareklamować go u Rzecznika Praw Konsumenta ;-) Jedni kupują dobry jakościowo towar, a inni za"zakombinowane" przez żonami kilka srebrników zakupują towar w Pruszczu Gd. Pies z dziwkami. One przynajmniej nie kryją, że nimi są i w ten sposób zarabiają. Mnie bardziej przerażają dziwki, które szukają sponsora, jasno określają swoją miesięczną gażę, a jednocześnie za wszelką cenę chcą uchodzić w środowisku np. studenckim, przyjaciół czy rodziny za uczciwe cnotki. Same dają zresztą ogłoszenia, w których piszą np. "oczekuję 4000zł miesięcznie + na kosmetyki + czesne i czynsz, a w zamian oferuję dyskrecję, zaufanie, szacunek, prawie miłość i że cie nie opuszczę tak długo jak długo będziesz moim sponsorem..., w zamian oczekuję delikatności, klasy, szacunku itp. itp. Te hipokrytki, to dopiero DZIWKI na maxa
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć WildChicken! Tak, zgadzam się z Tobą. Te ogłoszenia są naprawdę moralnie obrzydliwe.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
To są takie głoszenia?Niemożliwe...

W tym wątku już komplenie się popitoliło,@zhr ktoś pisze pod Twoim nickiem.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziwki piszą o_O
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hal, Ty chyba w poprzednim wcieleniu byles dziwką
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
i znów dzis radosan pracuje asz do rana i sie dobrze ma a wy im wszyscy tu razem wzieci mozecie i nai wyżei naskoczysc na kant i to nie za fri tylko trzeba dobrze zapłacic popieram PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ PREC Z TEPA ŁYŻWĄ Z PIETRA WYZEI BU HA HA BU HA HA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
tak poprosze i pojade z tobą jak ty z dziw... bo w końcu to są ludzie -kobiety co ty możesz wiedzieć o ich losach o ich przeszłości ale tacy jak ty robią z nich szmaty i niegodnych ludzi a ci co korzystają są lepsi czy gorsi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
słowa Rambo z dedykacja dla Halewicza, pod ktorymi sie podpisuje

"tacy jak ty robią z nich szmaty"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
widać, że z was bywalcy burdeli - powinszować. A plecy nie swędzą? o_O
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Chcialyscie dziwki miec impreze? no to ja macie! milo sie rozmawia z Wladza? wszystko jest nagrywane!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
H-nigdy nie byłem w bur... nie mam niskiej samooceny lecz twa irytacja świadczy o tym iż masz zryty beret i twoje ma być na wierzchu sory ale nie mam zamiaru się sprzeczać
dziw.. były są i będą a lokalizacja ich to już inna sprawa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mam inne zdanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
ech Hal

ja ci mówię, że byłeś dziwką w poprzednim wcieleniu
a w tym zachowujesz się jak ostatni łapsderdak

wyzywasz mnie i Rambo od dziwkarzy
bo? bo mówimy, że nie nam oceniać życie i sposób prowadzenia się innych ludzi, dopóki nie krzywdzą innych

wiesz nasze stanowisko jest zgodne chociażby z filozofią liberalną i bezwzględnym poszanowanie sfery ludzkiej wolności, czy z filozofią chrzescijanska i poszanowaniem ludzkiej godnosci, nawet jezeli chodzi o jawnogrzesznice

twoja postawa przypomina inkwizytora,
czlowieka o zapedach totalitarnych, kto bezprawnie chce wkraczac w sfere czyjejs wolnosci, do tego silisz sie na moralizowanie nie majac do tego wiekszego prawa,
poza tym wsluchaj sie w glos ruchow feministycznych i ich stanowisko wobec prostytucji, wtedy okaze sie ze jestes szowinistą,
a uzywajac porownan miedzykulturowych, niczym nie roznisz sie w swoich osadach od tego jak ortodoksyjni muzulmanie traktuja swoje kobiety - oni tez dziela je na praworzadne wedle swoich kryteriow i dziwki, tym drugim odmawiajac szacunku, godnosci i prawa do swobodnego egzystowania

z jakiej perspektywy mam ci Hal powiedziec jeszcze, ze reprezentujesz niski poziom etyczny?

moze z perspektywy etyki konsenkwencjalistycznej?
w tym kontekscie doskonale ujal to Rambo
tacy jak ty robia z nich dziwki

pietnujac je i odmawiajac ludzkich praw,
traktujac wg z gory przyjetych zalozen (zupelnie jak naizsci zydów)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pisać nie potrafisz po polsku!
Jeszcze nigdy nie przeczytałaś postu od "TEPA ŁYŻWĄ Z PIETRA WYZEI BU HA HA BU HA HA " ( cytat buraku ). Wasze towarzystwo przeszkadza wszystkim mieszkańcom Młodzieżowej i Radosnej.
Jeszcze nigdy nie miałaś do czynienia ze mną, ale teraz lepiej zawsze oglądaj się za siebie, bo nie znasz dnia ani godziny A., B., S., B. i reszta....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
ty co się podszywasz pod zhr - wróć do zerówki, bo dzieci na tym poziomie robią takie błędy bu ha ha.

Pościel wożą od lokalu ( szpora ) do lokalu (radosna), bo nie stać ich na parę kompletów czystej brudasy bu ha ha, słabo widocznie z ruchem w interesie bu ha ha...

A może HIV gratis? Bo za dopłatą 50 zł bu ha ha robią to bez gumki bu ha ha ale luksus bu ha ha....

Ciekawe czy zdążą wymyć brudne szpary zanim dobiegną z kluczami do bramki pomiędzy klientami bu ha ha ( swoją drogą zaczął podobać mi się ten zwrot bu ha ha...)

Czasami zamiast telewizji lepiej pooglądać nagrania z kamer bu ha ha, niezłe komedie się trafiają np. z tym taksówkarzem wspomnianym przez przedmówcę, a dziś ktoś sam sobie zamknął bramkę i nie mógł wyjść, więc skakał po śmietnikach przez płot bu ha ha, a gdy "ludzie z mafii" bu ha ha z " panem sutenerem " na czele (tak nazywa go B.- z resztą chwilowo przyjmująca na szporej) chcąc załatwiać interesy, musieli schować się za płotem przed radiowozem bu ha ha i rozjechali się dopiero po pół godzinie jak teren był czysty bu ha ha co z tymi ich pleaaaaaaacami?????? To był dopiero ubaw, szkoda że nas nie było.....
~olaolenka24 a jak myslisz, kto sie podpisuje pod Naszym nickiem? dziwki, sutener i ich ziomki.
Wystarczy spojrzec na IP
do mieszkancow owych szczesliwych i radosnych ulic

zorganizujcie manifestacje, tj. legalne zgromadzenie

ktore bedzie zabepzieczala policja,

zaproscie dziennikarzy

sami jak sie boicie przyjdzcie w maskach

i tak co weekend

najlepiej po niedzielnej mszy

szybko im sie znudiz taka lokalizacja
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rozczulacie się nad jakąś ala agencją gdzie dziewczyny sprzedają swoje ciała :) Na mojej ulicy jest burdel i to męski ! Faceci płacą za seks z facetami , jest głośno , słychać pijackie burdy , rzucanie butelkami, trzaskanie drzwiami itp. Przyjeżdżają księża ( koloratkę ściągają w aucie ) i inne sławne osoby np. z tv :/ Tam robią sobie libacje , szaleją i piją a potem wracają do swojego życia . Czasami imprezy są całonocne , słychać jęki i wyzwiska . Gejowski burdel w środku miasta !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (239 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Detektyw - wywiad gospodarczy (4 odpowiedzi)

Szukam pomocy detektywa, który będzie w stanie dla mnie wykonać wywiad gospodarczy pod kątem...

Grajdołki (418 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry