Widok

Prywatna Świetlica dla dzieci w wieku od 5-10lat w Gdyni Głównej

Śródmieście Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej,chciałabym otworzyć świetlice prywatną w Gdyni.Z obserwacji i relacji znajomych którzy mają dzieci wynika iż rodzicie coraz dłużej pracują i nie mogą zaopiekować się swoim dzieckiem po szkole.Niestety mamy coraz trudniejsze czasy dla pracowników,jeśli chodzi o dyspozycyjność to wymaga się jej od nich 100%,a dochodzi jeszcze praca w weekendy,wtedy dzieci nie chodzą do szkoły i kto ma się nimi zająć?w związku z tym mam pytanie czy chcielibyście aby wasze dzieci były pod fachową opieką gdy wy drodzy rodzice będziecie w pracy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To świetny pomysł, ja sama mam ten problem, tylko że problem pozostaje,ponieważ dziecko trzeba ze szkoły odebrać a jak sie siedzi w pracy do 18-tej to powstaje problem jak przetransportować dziecko np do Pani świetlicy :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

do góry