Widok

Prywatne Przedszkole - godne polecenia - Orunia Górna, Morena

Orunia Górna Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam wszystkich
szukamy prywatnego przedszkola dla naszej malej-3.5 roku-Orunia Górna,Morena te dzielnice wchodzą w nasze poszukiwania-lub najbliższe okolice..Ktoś w z was ma coś godnego polecenia,jakie ceny mają ?ogólne wrażenia z przedszkola.

dziękuję wszystkim za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znam lepszego przedszkola w Gd. - http://www.minimontessori.pl/onas
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam polecam Bajkowe Wzgórze na Morenie Panie bardzo miłe rodzinna atmosfera a cena 650 zł plus koszty wyzywienia
Majka uwielbia do tego przedszkola chodzic,Panie wspaniale,wlasne podworko,teatrzyki,dogoterapia,pieczenie ciastek,robienie mydelek,super...polecam
http://kolorowydomek.pl/ o ile sie nie myle to czesne chyba 520 plus 10zl wyzywienie,moja cgodzi tylko na 4 godziny wiec ja place troche inaczej
image
image
Olimpijczyk - super kadra, super warunki, czesne 550 czyli w normie, czyne od 7-17.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiście Eureka!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moja idzie do Parkowego Wzgorza na Oruni Gornej :) Opinie znajomych sa bardzo dobre.
385czesne 9wyzywienie
Eureka, na Sosnkowskiego- polecam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
morenowy raj na morenie, ja to polecam!
450 plus 9,50 wyżywienie. Własna kuchnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Przeprowadzka- jaka firma? (41 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Dieta cukrzycowa- co jeść? (20 odpowiedzi)

dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów - bez węglowodanów...

do góry