Widok

Prywatne przedszkole w Gdyni

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proszę o polecenie prywatnego przedszkola z dobrą opieką w Gdyni obojętnie jaka dzielnica.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie polecam przedszkole integracyjne Zdrowy Smyk na ul. Pelplińskiej. Synek uwielbia tam spędzać czas, a ja jestem bardzo zadowolona z fachowej opieki i zajęć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę wypowiedzieć się na temat przedszkola Fantazja. Jeśli chce Pani mieć dziecko szczęśliwe, o niezaburzonym poczuciu własnej wartości to stanowczo odradzam to przedszkole. To co się tam dzieje warto by zgłosić do kuratorium. Koszmar. Zabrałam dziecko z tego przedszkola po roku i teraz uczęszczam na terapie z corka, bo taka ma traumę. Dzieci są musztrowane, tresowane, traktowane oschle. A pierwsze wrażenie robi takie dobre, pani dyrektor w niebotycznie wysokichdzpikkach i garsonce, uśmiechnięta, robi dobra minę do złej gry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro opinie nt przedszkola, do którego posyłasz dziecko wyrobiłaś sobie na podstawie szpilek i garsonki pani dyrektor, to co się dziwić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja akurat tez słyszałam na temat tego przedszkola fatalne opinie, wiec myśle, opierając się na opiniach moich „dzieciatych” znajomych z mojego osiedla (Zielenisz, Gdynia) myśle, ze to, jak zachowuje się dyrektorka, w porównaniu z tym, co tam się dzieje (o zgrozo), to blachostka!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skoro warto to zglosic do kuratorium, to dlaczego tego nie zrobisz? Anonimowo na forum to każdy odważny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak przedstawić dowody, „na gebe”? Skoro nie ma dziecka już w tym przedszkolu, to nawet się nie jest już strona w sprawie. To nie kwestia odwagi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

do góry